En azından biz transfer olduk siz onu bile yapamadınız.Çok şükür rabbim sesimizi duydu, Fazilet'imle uğraşmanın bedelini ödetti sana @Aserat
Siz bırak 50'yi 25'i görebilecek misiniz bakalımEn azından biz transfer olduk siz onu bile yapamadınız.
İstersen senaryosunu yaz Adını değiştirmen lazım olacak forumda bende Sihirli annem bittiğinde yazdım Sihirli annemin senaryosunu yazdımÇok şükür rabbim sesimizi duydu, Fazilet'imle uğraşmanın bedelini ödetti sana @Aserat
Bu akşam 20.00'de TV8'de hep beraber göreceğiz.Siz bırak 50'yi 25'i görebilecek misiniz bakalım
Demişti, şimdilerde TV8'ci olarak bilinen kişi.Kanalların dizi ücretlerinde indirim yapması ve TV8’in dizi yapmaya karar vermesi de tuttu tuttu bu sezona, üstelik sevdiğim diziye denk geldi. İşte benim şansım da bu kadar.
O zamanlar ne kadar büyük bir gafletteymişim. Neyse ki şimdi buldum doğru yolu.Demişti, şimdilerde TV8'ci olarak bilinen kişi.
Rezil oldun kaknemO zamanlar ne kadar büyük bir gafletteymişim. Neyse ki şimdi buldum doğru yolu.
Keşke tüm rezil olmalar böyle güzel olsa.Rezil oldun kaknem