Ertuğrulum son bölümde fena ezmiştiDiziye Erkan ( bingoren) in melekleri olarak devam edilsin@Çiğdem- @serhatt kudurun
@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @vadikızı @ozmoturk @kerem @mrt-06 @denizz19 @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Billy Kane Ekli dosyayı görüntüle 63679
Cehennem meleği bunlarDiziye Erkan ( bingoren) in melekleri olarak devam edilsin@Çiğdem- @serhatt kudurun
@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @vadikızı @ozmoturk @kerem @mrt-06 @denizz19 @MasacRE- @DarkLegenD @MEnes @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Billy Kane Ekli dosyayı görüntüle 63679
Ertuğrulum son bölümde fena ezmişti![]()
![]()
Bu hafta fişi çekiyoruz
@serhatt @Billy Kane @Harunnn60 @Forumdash

Ertuğrulum son bölümde fena ezmişti![]()
![]()
Bu hafta fişi çekiyoruz
kıskanç kuduruklar.ssCehennem meleği bunlar![]()
Nesini kıskancam be bu ecünnülerinkıskanç kuduruklar.ss
Nesini kıskancam be bu ecünnülerin![]()
Nesini kıskancam be bu ecünnülerin![]()
Bu diziyi sevmiyorsan Ertuğrulu destekleyeceksin düşmanımın düşmanı dostum demen lazım Serhatkıskanç kuduruklar.ss
Bu diziyi sevmiyorsan Ertuğrulu destekleyeceksin düşmanımın düşmanı dostum demen lazım Serhat![]()
![]()
![]()
Bu diziyi sevmiyorsan Ertuğrulu destekleyeceksin düşmanımın düşmanı dostum demen lazım Serhat![]()
![]()
![]()
İki dizininde canı cehennemeecünnü dediğine göre kıskanıyon![]()
Osman gelemedi halaErtuğrulum son bölümde fena ezmişti![]()
![]()
Bu hafta fişi çekiyoruz
Kara Murat sandın herhalde onu ayoll8-10 adam kücük coxogun attiği 1 adet oktan korkuyorlar adfsahajdfajdfBari 3lü ok atsaydı da havası olsaydı
![]()
Depresyonda gibi zatenKara Murat sandın herhalde onu ayoll![]()
![]()
Ertuğrulun 3 çocuğundan sadece bu Osman kara diğerleri bembeyaz
Buraka benzetmişler rengini Burakta saçlarını böyle yapmış şu gıcık gelmese bir el at
![]()
![]()
![]()
@xemrexxx de dadanır dizimzie Burakla ben Ertuğrul ile birlitke kaçmayı düşünüyorum onlar gelinceDepresyonda gibi zatenBelki Meryem gibi depresyona girer. Sen büyü yap benlik bişey yok
![]()
Hayır kaçamazsın. Anca beraber kanca beraber adfsagfhjdkldşf
Burak ve yeni uzattıgı saçlar mı