Bak ne kadar iyi arkadaşların var hepimiz beraber izliyoruz.Hem dizilerimi elden cıkartırım. Hem de türk dizisi sonucta 1 günde bitirmek istemem bu gazla
Valla Arrow naparsa yapsın Oliver sahneleri haricinde vasat. Seneye kesin bırakcam
Bak ne kadar iyi arkadaşların var hepimiz beraber izliyoruz.Hem dizilerimi elden cıkartırım. Hem de türk dizisi sonucta 1 günde bitirmek istemem bu gazla
Valla Arrow naparsa yapsın Oliver sahneleri haricinde vasat. Seneye kesin bırakcam
Dogs^a da bakmadın daha.Cuma Supernaturalda tatile girsin hafta sonu bakacam dedim yarın
KralsınızBak ne kadar iyi arkadaşların var hepimiz beraber izliyoruz.
Alaman dizisinimi diyorsun @kerem ile sana @Forumdash orada eşlik edecekmiş ben yoğurta eşlik edeceğim içinDogs^a da bakmadın daha.
Yaa sen neden beni bi dizilere iteliyorsun Köpeklere de bakmıcamAlaman dizisinimi diyorsun @kerem ile sana @Forumdash orada eşlik edecekmiş ben yoğurta eşlik edeceğim için
@Harunnn60 Dağa bayıramı vursun yine kendisini istiyorsun ben onu sen bunu maksat @kerem ile tek bırakmayalkımYaa sen neden beni bi dizilere iteliyorsun Köpeklere de bakmıcam
Pardon da battaniye altında dizi izliyorlar @kerem ile dedin. Bu tek bırakmamiş halin mi Tek bıraksan nolcaktı acaba@Harunnn60 Dağa bayıramı vursun yine kendisini istiyorsun ben onu sen bunu maksat @kerem ile tek bırakmayalkım
Hhahaha sende aralarına gir işte destere sen ben bir dizi izlerken fotomuz vardı aramızda oturuyordunPardon da battaniye altında dizi izliyorlar @kerem ile dedin. Bu tek bırakmamiş halin mi Tek bıraksan nolcaktı acaba
Al işte dediğim gibi olmuş @Masacre- @Çiğdem-İlk 4 bölümü izledim. Dizi beklediğimden iyi çıktı. Gömenlerin sayısı oldukça fazla olunca beklentimi aza indirdim ama denildiği kadar kötü bir iş değil. İlk Türk Netflix dizisi ve ilk fantastik dizi olarak bence iyi bir iş çıkarılmış.
Görüntüler çok iyi bir kere. İstanbul’un görüntüleri de oldukça iyi. Kullanılan müzikler de baya iyi. Fantastik dizileri pek sevmem o yüzden sıkılabileceğimi düşündüm ama işin içinde gizem var, bu özelliğini sevdim. Ayrıca yer yer Osmanlı’ya dönüşleri de beğendim. Keşke tarihi sahneler daha çok olsa. Belki ilerleyen bölümlerde vardır bilmiyorum. Keşke bir de jenerik başta olsaymış diyorum.
Sürenin kısa olması o kadar güzel bir şey ki. 35-45 dakikalık bölümler su gibi aktı.
Oyunculuklar beklediğimden iyi. Çağatay gerçekten kendini her geçen gün geliştiriyor. Çok doğal oynamış. Okan Yalabık ve Mehmet Kurtuluş da oldukça iyi. Ayça Ayşin Turan çok güzel bir kız ama ilk bölümde pek alışamadım. Neyse ki diğer bölümlerde çok daha iyi. Beni en çok şaşırtan Hazar Ergüçlü oldu. Kendisini severim ama son dönemde her projede oynayınca baya soğumuştum. Burdaki rolüyle yeniden gönlümü kazandı diyebilirim
Kısa kısa bölüm yorumlarına geçmek istiyorum.
1x1
İyi bir başlangıç bölümüydü. Bazı replikler ilk başta çok yavan ve amerikanvari geldi ama zamanla oturdu. Neşet’in ölümüyle her şey başladı aslında. Hakan’ın gömleği giydiği sahneyi çok beğendim. Diğer fantastik işler gibi kasmadan, abartmadan sade bir sahneyle her şey anlaşıldı.
1x2
İkinci bölüm ilk bölüme göre daha iyiydi. Hakan’ın Memo’yu bulmak için dışarı çıkmasıyla hayatıyla ilgili öğrendiği şeyler değişti. Osmanlı dönemi sahneleri çok kısaydı ama çok iyiydi.
1x3
Sağlam bir bölümdü. Şebnem Sönmez’in karakterine bayıldım. Hakan ve Zeynep yüzüğü buldu ama taşı bulamadılar. O garip evdeki çocuğa sinir oldum. Allahtan Ayşe öldürdü de geberdi çocuk Zeynep ve Hakan’ın dövüş sahneleri baya iyiydi Hakan, Ölümsüz’ün Mazhar olduğunu anladı. Ve düşmanına yaklaştı. Bölüme dair beğenmediğim tek şey Osmanlı flashbackinde Hakan’ın atasını yine Çağatay’ın canlandırması oldu. Yine de nasıl bağlanacak olaylar merak ediyorum.
1x4
Bu bölüm baya iyiydi. Özellikle o son sahne Son sahnenin yüzde biri bile artık televizyonda yayınlanamaz. Ayça ve Çağatay güzel sevişmişler Son sahnedeki kurgu çok iyiydi. Bir yanda dövüşen Zeynep, bir yanda yiyişen çift Hakan Faysal’ın hayatını kurtardı ve Faysal’ın güvenini kazandı. Leyla ve Hakan’ın dolunay konuşma sahnesi güzeldi. Baya yakışıyorlar.
uçak biletime yazıkHhahaha sende aralarına gir işte destere sen ben bir dizi izlerken fotomuz vardı aramızda oturuyordun
En geç cumaya başlarım
Benim durum farklı tüm gün yurtta boş boş oturmaktan sıkıldım öyle izledim Yoksa her gün 1 bölüm izlemeyi düşünüyordum
@Forumdash 1 hafta ertelettirdi izlemeyi, Çiğdem gelecek hafta kavuşacak artık Çağatay'ın memelerine Emre de bu arada arşivine ekleyip gerekli sahneleri atar zaten ona
Dizibox a yüklenmiş sanırım ama 1 hafta ertelemek iyi fikir @Forumdash Allah razı olsun
@Harunnn60 ın Yourtuna bakacam ben CW tatile girdi
çiğdem kedine yeni kuduruk arkadaşlar bulmuş @serhatt kıskanacakŞaşirdim. Demet Akalın dinlemeye mola mı vermiş Mola verip sela mı dinlemiş
Hahahaha evet arşivler @xemrexxx frame by frame izle
demek ki senden iyi kuduruyor bunlar çiğdem bunlarla takıldığına göre sen çaptan düşmüşsün