Aaa daha dün gece @Harunnn60 ile dönse diyorduk sevinecekMerak ve heyecanla bekliyoruz.![]()
@pompy vahiy mi indi bir anda tekrardan başlattın
Fenerden kaynaklı @Harunnn60 @Çiğdem-@pompy vahiy mi indi bir anda tekrardan başlattın
Neyse 5 yıllık dizinin bitmesini istemem doğru karar.![]()
Yeniden reyting rekorları kırıcaz değil mi@xxAlemdarxx geri döndürmeye karar verdim Sebep diplomasız olmaktı üniversite bitiyor Bu Ay @Harunnn60 @Çiğdem-
Evet Bu kadar Ara en son 3.Bölümde verdim böyle 3.Kez başlıyor Halkin Polisi @Çiğdem- @Harunnn60 @xxAlemdarxxYeniden reyting rekorları kırıcaz değil mi@pompy
Senin için başlatıyor benden çok destek verecen@pompy vahiy mi indi bir anda tekrardan başlattın
Neyse 5 yıllık dizinin bitmesini istemem doğru karar.![]()
Fenerbahçe 17.Sırada Ana haber bültenlerine konu oldu Türkiyenin gündemini değiştirdiSenin için başlatıyor benden çok destek verecen![]()
![]()
![]()
Beşiktaş şampiyon olamıyor muFenerbahçe 17.Sırada Ana haber bültenlerine konu oldu Türkiyenin gündemini değiştirdi
Galatasaray 7.sırada Beşiktaş 4.sırada Başakşehir-galatasaray Beşiktaş-Trabzon istanbulda Başakşehir açık ara şampiyon olacak bu gidişle Şubatta şampiyon olabilirler @Çiğdem- @Harunnn60
Küme düşme riskiniz var Fenerle beraber @Çiğdem-Beşiktaş şampiyon olamıyor mu![]()
![]()
![]()
Beşiktaş 4. şuan ne kümesiKüme düşme riskiniz var Fenerle beraber @Çiğdem-
Fener düşerse hep beraber götürür
Küme düşmek ve çıkmak bir
Ekip işidir @Çiğdem- @Harunnn60
Aaa bu hergün bana Beşiktaşla ilgili kötü şeyler diyip duruyorBeşiktaş 4. şuan ne kümesi
Sen Fenerin durumuna bak önce haliniz çok kötü![]()
Fener küme düştü onlardan bahsetsin asıl
Aaa şampiyon olmuyormuydu onlar gerçi gıcığım onlara ama yurt dısında tutuyoruzFener küme düştü onlardan bahsetsin asılDurumları çok vahim
![]()
Fener küme düşerse herkesi yakar @Çiğdem- @Harunnn60 Ali koç Türkiye kupasının cefasını çekiyor yapan aziz YıldırımAaa şampiyon olmuyormuydu onlar gerçi gıcığım onlara ama yurt dısında tutuyoruz![]()
![]()
![]()
Aaa gitmedimi oFener küme düşerse herkesi yakar @Çiğdem- @Harunnn60 Ali koç Türkiye kupasının cefasını çekiyor yapan aziz Yıldırım
Gitti Sizinle ugrastiya Siz hukuksuzluk var diye maça çıkmadınız Totem Tuttu Ersun Yanal Fenerbahçede Philip cocu olayı bittiAaa gitmedimi o![]()