Burağı Osman edecekler gel yetiş şunu al başımızdan 😱😱😱 @xemrexxxÇukur'da ancak Selimin parlaği olur Yada VS'de kızkardeşlerine dadanan Celasunun bişeyi olurdu
Burağı Osman edecekler gel yetiş şunu al başımızdan 😱😱😱 @xemrexxxÇukur'da ancak Selimin parlaği olur Yada VS'de kızkardeşlerine dadanan Celasunun bişeyi olurdu
Dirilişi mi diyorsun 4 senedir dizinin baş düşmanı @xemrexxx layıgını bulmuş Diziye kalite getirdim der durur
Meryem gelse de izlememDirilişi mi diyorsun 4 senedir dizinin baş düşmanı @xemrexxx layıgını bulmuş Diziye kalite getirdim der durur
Artık baba olacak. Yaptirmaz heraldeKara sevda da ağda yaptırmıştı
İhale 2021-2022 ye kadar beinsports ta.Erken Bitirmesi durumunda federasyonun tazminat ödemesi gerekir.Bein de paranın biteceğini sanmıyorum.🙂biter belki tff seçime gidecek zaten ocak gibi Feneri küme düşürüp feneri sattırmağı planlıyor Açık kanala gelirse dertleri reyting olur Fenerin olmadığı bir ligde reyting mi olur adamlar yakında bein sports batışını açıklar
Bu gidişle öyle reytingi neyle saglarlarİhale 2021-2022 ye kadar beinsports ta.Erken Bitirmesi durumunda federasyonun tazminat ödemesi gerekir.Bein de paranın biteceğini sanmıyorum.🙂