xBUGRAx
Süper Emekli
Ortadaki şu an bizim hikayeden iyi reyting alıyor
O girmese daha da yükselirdi Kızım.
Ortadaki şu an bizim hikayeden iyi reyting alıyor
Özge de sevgilisi de dekolte seviyorAy keşke Özge ablam Hazal da ikizim olsun.
Özge de sevgilisi de dekolte seviyor Ekli dosyayı görüntüle 63488
Ay keşke Özge ablam Hazal da ikizim olsun.
Hazala gıcık değildim Bizim Hikaye ile gıcık oldum Özgeye gıcıktım Kadında hakkını veriyorum Ortadakının hiç şansı yok tipi zaten ecünnü vucut bulmuş halıOrtadaki şu an bizim hikayeden iyi reyting alıyor
Ablam iyi enişteler seçiyor. Hazal kötü o konuda.
Hazal Burak denizi götürüyor diye cekemiyorsunuz dimi kaknemler.szHazala gıcık değildim Bizim Hikaye ile gıcık oldum Özgeye gıcıktım Kadında hakkını veriyorum Ortadakının hiç şansı yok tipi zaten ecünnü vucut bulmuş halı
Hazal Burak denizi götürüyor diye cekemiyorsunuz dimi kaknemler.sz
Ekli dosyayı görüntüle 63491 Ekli dosyayı görüntüle 63492 Ekli dosyayı görüntüle 63493 Ekli dosyayı görüntüle 63494
@ozgur2113 de @destere nin şişme bihteri gibi şişme Burak mi yaptırmış 😱@ozgur2113 de götürdü çocuğu ama hâlâ hayatta alakası yok. @Çiğdem-
@ozgur2113 ü @serhatt bozdu buluşmayacaktı@ozgur2113 de götürdü çocuğu ama hâlâ hayatta alakası yok. @Çiğdem-
@ozgur2113 ü @serhatt bozdu buluşmayacaktı
İnsallah @serhatt gibi adamın kucağına oturmaya kalkmamıştır @ozgur2113Fotoğraf çekinmiş yolladı bana bastırdım onun kafasını kestim. @ozgur2113
Fotoğraf çekinmiş yolladı bana bastırdım onun kafasını kestim. @ozgur2113
@xBUGRAx ne kıskanmıştır ayoll millet Burak ile foto çektiriyor @xBUGRAx da @Maskeli Fedai Burak ile yetiniyor hayaller hayatlarİnsallah @serhatt gibi adamın kucağına oturmaya kalkmamıştır @ozgur2113
İnsallah @serhatt gibi adamın kucağına oturmaya kalkmamıştır @ozgur2113
Adamla gayet hoş sohbet ettim ben siz miyim be her gördüğüm yakışıklıya yapışayım@ozgur2113 ü @serhatt bozdu buluşmayacaktı
Herkesin içinde yapamamissindirAdamla gayet hoş sohbet ettim ben siz miyim be her gördüğüm yakışıklıya yapışayım
Belli bir zaman 10 civarı gezecek gibi duruyor. Bence bu hafta 11, 12 hatta zorlasak 13 bile gelebilir. Dünkü bölümde Pınar bacımız bileklerini kesti bunu tanıtıma iyi yansıtsalar çok iyi sonuçlar alacağımıza eminim.Rıza Baba 10 barajında kalmaya devam eder umarım dalyayıda iyi yapar @Yiğitt @pompy @papuleoo @ömer karataş
Ben oturcam o bana ayarliyacakİnsallah @serhatt gibi adamın kucağına oturmaya kalkmamıştır @ozgur2113
hayatım senin elini kolunu bağlayıp 3 tane yapılı zenci abiyle bir odaya kapatıcaz en sonunda hep diyorum @Harunnn60 @destere @Çiğdem-Ben oturcam o bana ayarliyacak
Adamla gayet hoş sohbet ettim ben siz miyim be her gördüğüm yakışıklıya yapışayım
Aaa niye nispet eder gibi @xBUGRAx a gönderdin Oda senin kelleni kesip kendi kellesini koymuşHerkesin içinde yapamamissindir
hayatım senin elini kolunu bağlayıp 3 tane yapılı zenci abiyle bir odaya kapatıcaz en sonunda hep diyorum @Harunnn60 @destere @Çiğdem-
@cookies Tek başına yeterBen oturcam o bana ayarliyacak