Celasundan sonra Emrah da sopayı yediİzleyemedim ben eve dönünce izlerim![]()
Celasundan sonra Emrah da sopayı yediİzleyemedim ben eve dönünce izlerim![]()
Kudurmus yine niye izleyelim onu de önce![]()
Ayy Kıvanç sankı 10 yıl gençleşmiş ayollTek sezonluksa izleyeceğim bak hem utc bitiyor buna bakarım![]()
Ayy Kıvanç sankı 10 yıl gençleşmiş ayollTuba ile dizide içi geçmiş göbekli bir amcaydı ve sanırım Tubanın partnerlerinden ayakta kalan ilk kişi oldu Allah 2.bir ömür vermiş gibi sankı adama
![]()
![]()
@sokak sanati @Yiğitt @serhatt @MEnes @MasacRE-
![]()
İnş kendisini daha görmeyiz artık torpilli dizi teklifleride gitmiyor her dizi batınca zarar edemiyorlar artık paralar değerlendiTuba'dan kopan uçuyor. Onur'da öyle![]()
Seni de birileri dövse ben de dağa geçsem
O dizide çok karizmaydı be sen ne anlarsınAyy Kıvanç sankı 10 yıl gençleşmiş ayollTuba ile dizide içi geçmiş göbekli bir amcaydı ve sanırım Tubanın partnerlerinden ayakta kalan ilk kişi oldu Allah 2.bir ömür vermiş gibi sankı adama
![]()
![]()
@sokak sanati @Yiğitt @serhatt @MEnes @MasacRE-
![]()
Çaptan düşmüş gibiydiO dizide çok karizmaydı be sen ne anlarsın![]()
Bomba sahnesini izlemiştim bi tek. Genelini izlemedim. Fırsat bulursam izlerim bi araBaktın mı bu diziye @Forumdash görüşlerini alalım sıcağı sıcağına![]()
![]()
@xemrexxx
Diziyi Ay Yapımdan dolayı desteklersin ama Kenandan dolayı Kıvancı eleştiricen gibi@Harunnn60
Kıvanctan dolayı nasılda biliyoruz seni ayollBomba sahnesini izlemiştim bi tek. Genelini izlemedim. Fırsat bulursam izlerim bi ara
Kıvanc diziye +1 zaten
Aaa Çukuru nasıl buldun @xemrexxx kel Çetoyu hemen herifi yaptıAynı Aras gibi yeteneksiz şeyKıvanc olmasa napardı
Elçin mi ecünnü deil
Aşkın gözlerini kör etmiş
![]()
Haftalık izleyemiyorum artık. Ama sıkıcı. Yamaç'ı yükseltmekten başka şeyleri yok yine ve yine. Yada ben o sahnelere denk geldim
Ooo sen iyice salmışsın CW de bırakmamışsındır inş yoksa geldiğin yere geri dönHaftalık izleyemiyorum artık. Ama sıkıcı. Yamaç'ı yükseltmekten başka şeyleri yok yine ve yine. Yada ben o sahnelere denk geldim![]()
Hidayete mi ermiş 😱