Kral Tv, radyolar falan oralarda da 1 numaraydı. Onları da mı 10 yaşındaki çocuklar izliyor dinliyor10 Yaşındakı çocuklar çizgi film gibi youtubeden klip izliyor zaten klipleride ana okula uygun öyle 500 milyonda olur
Kral Tv, radyolar falan oralarda da 1 numaraydı. Onları da mı 10 yaşındaki çocuklar izliyor dinliyor10 Yaşındakı çocuklar çizgi film gibi youtubeden klip izliyor zaten klipleride ana okula uygun öyle 500 milyonda olur
Kimsenin taktığı yok bu kızı ayoll Albüm çıkarsa kisme 5 kuruş verip almaz tv de kimse izlemiyor .AKral Tv, radyolar falan oralarda da 1 numaraydı. Onları da mı 10 yaşındaki çocuklar izliyor dinliyor
Sizin köy hariç bütün Türkiye'de 1 numara, yakında dünyayı da ele geçirecekKimsenin taktığı yok bu kızı ayoll Albüm çıkarsa kisme 5 kuruş verip almaz tv de kimse izlemiyor .A
Aaa vlla Karadenizde hiç bunu dinleyeni duymadım görmedimSizin köy hariç bütün Türkiye'de 1 numara, yakında dünyayı da ele geçirecek
Sizin köy çağ dışı da ondan görmedinAaa vlla Karadenizde hiç bunu dinleyeni duymadım görmedim
@Harunnn60 Ayrı ülke diyordu Giresuna dildie Giresunca Demek daha dünya yıldızı olamadı tilki kız bizim ülkede tanıyanı yokSizin köy çağ dışı da ondan görmedin
Must inin de tilkinin de canı cehenneme
Doğru ya geçen gün konusu açılmıştı. Unutmuşum [emoji3] bencede çok yetersiz olmuş.Cem Davran ile Çağla Şikel sunacak başka insan kalmamış gibi