Herhalde Dark bittikten sonra olur bu, o zamana kadar kim öle kim kala
İnş ocaktan sonra 2019 dur Ekimden sonraysa ozamana geberme ihtimalimiz var evet @Harunnn60
Ne 2019'u ayoll, 2019'da Dark'ın ikinci sezonu var. Bu dizinin yılı bile belli değil Al bak bir daha okuİnş ocaktan sonra 2019 dur Ekimden sonraysa ozamana geberme ihtimalimiz var evet @Harunnn60
Aaa ben o tarihi bu dizinin tarihi sandım @Harunnn60Ne 2019'u ayoll, 2019'da Dark'ın ikinci sezonu var. Bu dizinin yılı bile belli değil Al bak bir daha oku
DARK’ın ikinci sezonu, 2019’da tüm dünya ile aynı anda ekranlarda olacak.
Sus bee. İzleyecek dizi çıktı izleriz artık bunu @Çiğdem- @destere
OnlAr izlerse ben izlemem onların izledikleri daha çok kaknemce ya da p.rno tarzı oluyor .sd
Aaa izleriz dizi ekibimiz hazır @destere @mrt-06 @Maskeli Fedai @MasacRE- ve hortlarsa @Forumdash
Konusu sarmadı beni.
Sanki hadi beraber izleyelim dedim. Ben diziyi Harun'la izler yorumlaşırım. Ama biz şuan animenin 92. bölümüne ve en heyecanlı yerine denk geldik. Sadece animeye odaklandık. Herşeyi beraber izliyoruz.
kız bırakın bu işleri netflix elite gibi bir dizi yapmış bu sefer italyan gençleri var dizidekonu güzel ama oyuncuları görmeden tam net bişey söyleyemem oyuncular arasında maggie kalitesinde bişeyler varsa anında dalarım diziye
Yine buldun mu kendine yeni bir ergen dizisikız bırakın bu işleri netflix elite gibi bir dizi yapmış bu sefer italyan gençleri var dizide
sen izleme kütük beyYine buldun mu kendine yeni bir ergen dizisi
konu güzel ama oyuncuları görmeden tam net bişey söyleyemem oyuncular arasında maggie kalitesinde bişeyler varsa anında dalarım diziye
Yine buldun mu kendine yeni bir ergen dizisi
Benzeri olabilir Elitenin ama bir uzman bulamazlar izlenmez @Harunnn60 @keremkız bırakın bu işleri netflix elite gibi bir dizi yapmış bu sefer italyan gençleri var dizide
uzman değil guzman ayrıca yarın bakıcam görürsem guzmanın totosundan söylerim
Hhaha klavyenin bazen tuşları basmıyor Bir bak bakalım görürsen öyle öneruzman değil guzman ayrıca yarın bakıcam görürsem guzmanın totosundan söylerim
Eee ne diyorsun izler miyiz
@xemrexxx Guzmana benzeyen birini bulursa izleriz
İlk 2 bölümü izledim Siz sevnezsiniz ama @destere sever bence bu diziyiEee ne diyorsun izler miyiz
Sen sevdin baya guzmanı
Artık bende @destere @MasacRE- @Maskeli Fedai önerdikleri diziye bakmıcamİlk 2 bölümü izledim Siz sevnezsiniz ama @destere sever bence bu diziyi
Aferin tepkini koy cnm Protesto yap hatta bunlara
CW ortağım @Forumdash gelsede bunlara kalmak zorun da olmasak @Harunnn60Aferin tepkini koy cnm Protesto yap hatta bunlara
CW ortağım @Forumdash gelsede bunlara kalmak zorun da olmasak @Harunnn60
@Maskeli Fedai @MasacRE- @xemrexxx
Kaliteli dizi izleyicileriyle kalitesizler ayrıldı sonunda