OzaN'a Özel Mesaj Atıp Cevap Beklemek

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Bazen çok önemli bir iş için arka arkaya OzaN'ı özel mesaja boğarız. Cevap geldiğinde ise açmaya korkarız, şahsen çok yaşadım :D

Bazen de sırf geyik yapmak için atmışızdır.

Ne olursa olsun hep okur ve cevap vermeye çalışır bazen biraz geç olsa da :biggrin:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben ziyaretçi mesajı atınca biraz geç geliyor ama özel mesaj atınca 1 dakika içinde gönderiyor.

OsmanAslan ziyaretçi mesajı atınca şöyle yapıyor. Mesajı atar. Aradan 1 dakika geçer OzaN cevap vermezse hemen ?? işareti koyar. :D

Ben ziyaretçi mesajı atınca biraz geç geliyor ama özel mesaj atınca 1 dakika içinde gönderiyor.

OsmanAslan ziyaretçi mesajı atınca şöyle yapıyor. Mesajı atar. Aradan 1 dakika geçer OzaN cevap vermezse hemen ?? işareti koyar. :D

Dediğim gibi 60 saniye içinde cevap gelmezse sorunlar çıkar ama dün ve bugün 1 saat geçmesine rağmen arada kaynayıp görmediği mesajlar oldu :( Sonradan gördü :(
:frown:

Ama yine de cevap verir OzaN ::D

osman sabırsız ya saniyede cevap bekliyor sohbetten yazıyor görmediysem mesaj atıyor msn açıksa bide ordan yazıyor bi geliyorum ekran savaş alanı gibi :D

Dediğim gibi 60 saniye içinde cevap gelmezse sorunlar çıkar ama dün ve bugün 1 saat geçmesine rağmen arada kaynayıp görmediği mesajlar oldu :( Sonradan gördü :(
:frown:

Ama yine de cevap verir OzaN ::D

Oha yok artık 1 saat dedi :D

1 saat dediği 10 dakika anlayın artık sabırsızlığını :D

osman sabırsız ya saniyede cevap bekliyor sohbetten yazıyor görmediysem mesaj atıyor msn açıksa bide ordan yazıyor bi geliyorum ekran savaş alanı gibi :D

60 saniye bekliyorum ama :dread: 😡

OzaN' Alıntı:
Oha yok artık 1 saat dedi :biggrin:

1 saat dediği 10 dakika anlayın artık sabırsızlığını

Benim için 1 dakika 10 dakika yerine geçer
:suspicion:

çok bekliyorsun bence :D
10 saniye falan bekle ben robottanım ya anında cevap verebilitem var 😛

ozan bundan sonra özellikle osmanın mesajlara geç cevap verelim :J
1saat cevap vermezsek 1 gün der mi bilemiyorum ama :D