FF Efsane Dizisini Seçiyor 2.Tur Diziler Arasında Eşitlik Çıktı2.-Play Off -Anketli

Hangi Dizi 3.Tura Çıksın-Play Off

• Doktorlar

Oy: 5 55.6%
  • Tatlı Hayat

Oy: 4 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Bu iki dizi eşit çıktı oyları ikisinden birisi 3.Tura çıkacaktır
ANKET SÜRESİ: 24 Saat
1-Talı Hayat
2-Doktorlar

Doktorlar
BIlabaBG4b.jpg

Talı Hayat

VI343996WL025_250.jpg

Tatlı Hayat dedim. Bunun nedeni gerçektende güzel bir dizi olmasından kaynaklanıyor. Bence çok başarılı bir yapımdı.

Doktorlar Dedim :) Sebebi Dizi uzun yıl yayınlandı ve tekrarları çok iyi gidiyor.Not Hiç seyretmedim Doktorları :)

Tatlı Hayat kesinlikle. :)

Doktorlar'ın tekrarı yayınlanıyor diyorsunuz da Tatlı Hayat'ın da tekrarları çok uzun yıllar yayınlandı. Dizi 2001'de başlamasına rağmen geçen sene bile yayınlandı tekrarları :)

Doktorlar'ın tekrarı yayınlanıyor diyorsunuz da Tatlı Hayat'ın da tekrarları çok uzun yıllar yayınlandı. Dizi 2001'de başlamasına rağmen geçen sene bile yayınlandı tekrarları :)

Hatta geçenlerde Kanal Türk yayınlıyordu ama şimdi yayınlıyormu bilmiyorum.

Şu an yayınlanmıyor ama geçen sene uzun süre yayınlandı Kanaltürk'te :)

Birçok bölümünü en az üç kere izlemişimdir. Ama her izlediğimde aynı tadı veriyor. :)

Keyifle seyredilen bir Aile dizisi. Yaşanan olaylar, yaşadıkları olaylar gerçektende komik. Açıkcası ben izlemekten keyif alıyordum.

Reytingde 1.inci olmak önemli :) selenada her gün yayınlanıyor sabah :d

doktorlar dedim çünkü gerçekten çok iyi bir yapımdı ve çok iyi oyuncular vardı ve dizinin hakkını verdiler bence :)