- Reaksiyon puanı
- 29,284
- Puanı
- 1,060
Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Beş Kardeş ve son olarak Dudullu Postası gibi başarılı dizilerin yönetmen koltuğunda oturan Onur Ünlü’den yepyeni bir dizi geliyor.
“Put Şeylere” isimli yeni filmi dün vizyona giren Ünlü, bugün Hürriyet’e verdiği röportajda yeni projelerinden bahsetti. Başarılı yönetmen, “Ferhat ile Şirin” adında bir mahalle komedisi yazdığını belirtti.
Diziyle ilgili diğer detaylar henüz belli değil.
İşte o röportaj:
Bir fantastik film, bir okul,
bir komedi dizisi ve bir kitap yolda
Bir zaman makinesi filmi üzerine çalışıyorum, adı ‘Ölürsem Yaşayamam’; biraz fantastik bir film olacak. Benim hep fantastik film yaptığımı söylerler ama hiç yapmadım, bu sefer gerçekten fantastik olacak. Ayrıca Funda Alp’le bir film okulu üzerinde çalışıyoruz, senaryo dersleriyle başlayacağız. Aralıkta kayıt alır, ocakta da derslere başlarız diye planlıyoruz. Çok değerli senarist Gül Abus Semerci ve önemli romancılarımızdan Murat Menteş de işin içinde olacak. Başka yönetmen ve yazar arkadaşlarla da görüşüyoruz. İddialıyız, samimiyetle söylüyorum, yolun başında olsaydım bu dersleri kaçırmazdım. Televizyon için bir mahalle komedisi hazırlıyorum, adı ‘Ferhat ile Şirin’. Ayrıca roman üzerinde çalışıyorum, 14 yaşında bir kız çocuğunun hikâyesi. Adı ‘Kız Çocuğu’, dört bölüm kaldı, sanıyorum şubatta çıkmış olur Sel Yayınları’ndan.