22 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Muhteşem Zibidiler direniyor 3 altına düşmedikçe erken bitmez hele bir de 4 olursa 2.sezon bile çıkar :A :A :A @Yiğitt

Çarpışma iyi başlamış genelde böyle ileride rekortmen olacak diziler 4-5 ile başlıyor totel 4 ab 5 gibi İçerde Çukur da hemen hemen farksız başlamadı yanı 2.bölümden itibaren zirve yürüşü başlar :A :A :A @MasacRE-
Çarpışma beklentimin altında başlasa da güzel başlamış, zorlu bir gün. İzleyeceğim bölümü bugün veya yarına ben de. :Z

Avlu da harika gidiyor. :bhr: @Billy Kane

Mazeret bulmaya gerek yok Top yine patladı. :A
Çatlamaya devam et :A

Çarpışma beklentimin altında başlasa da güzel başlamış, zorlu bir gün. İzleyeceğim bölümü bugün veya yarına ben de. :Z

Avlu da harika gidiyor. :bhr: @Billy Kane

Çatlamaya devam et :A
Fenoman olmuş dizilerin başlangıçları hep 4-5 oluyor İçerde için neler konuşuklmuştu ilk bölüm reytinglerinde ama 2.cide hemen zirveye konmuştu :F

Zürafadan dolayı zirve biraz zaman alabilir ama totele oranla ab de geçerler gibi görünüyor haftaya 2.olurlar ab de 7-8 oranlarla :A

Fenoman olmuş dizilerin başlangıçları hep 4-5 oluyor İçerde için neler konuşuklmuştu ilk bölüm reytinglerinde ama 2.cide hemen zirveye konmuştu :F

Zürafadan dolayı zirve biraz zaman alabilir ama totele oranla ab de geçerler gibi görünüyor haftaya 2.olurlar ab de 7-8 oranlarla :A
Çarpışma tutar ya, ben de beğeneceğimden eminim. :Z

Çarpışma tutar ya, ben de beğeneceğimden eminim. :Z
Bugün izle ayoll senaryosu çok sağlam olmuş 2.bölüm güzel bir artış gelir özellikle ab de :A

Bu arada Zibidilere yazık oluyor hiç sıkıcı sahnesi olmayan nadir dizilerden yanı en iyi dizilerimde bile sıkıcı sahne oluyor ama bunlarda henüz hiç öyle birşey görmedim :Z

Bu arada Zürafanın boynu kısalmış makinede yıkadıysanız çekmiş olabilir :A :A :A

Ertuğrulundur sadece uçuk reytingler öyle değil mi Emre kardeşler @Billy Kane @xemrexxx :A :A :A @serhatt @kerem @Harunnn60
DsoPQthX4AAZuBt.jpeg

Kurtlar Vadisi Vatan 4.tekrarına rağmen üstelik gece tekrarına rağmen TRT1'in reytinglerdeki ilk yapımı tüm gruplarda 2+:oley:
@vadikızı @takas @papuleoo
Yapma be dostum! Biz koskoca Vadiyiz. Öyle 2 reytinge ağlamamız lazım neyin sevinci bu? Üstelik TRT gibi bir kanalın Vadiyi geçecek ne tür bir içeriği var ki Perşembe günü? Bence büyük hezimet aldık.

Neden bu kadar düşük aldığını da bir türlü anlamıyorum. Tamam diğer serilerden çok kötü ama bu sonuçları alacak kadar da kötü değiliz.

Şahsi fikrim insalar yapımcı ve senarist kısmında Raci Şaşmaz ismini istiyor.

Total şaşırtmadı beni. Dizi ekmeği diğer kategorilerden yiyecek inşallah.

Yapma be dostum! Biz koskoca Vadiyiz. Öyle 2 reytinge ağlamamız lazım neyin sevinci bu? Üstelik TRT gibi bir kanalın Vadiyi geçecek ne tür bir içeriği var ki Perşembe günü? Bence büyük hezimet aldık.

Neden bu kadar düşük aldığını da bir türlü anlamıyorum. Tamam diğer serilerden çok kötü ama bu sonuçları alacak kadar da kötü değiliz.

o da imkansız barışmaları çok zor çünkü

Muhteşem Zibidiler direniyor 3 altına düşmedikçe erken bitmez hele bir de 4 olursa 2.sezon bile çıkar :A :A :A @Yiğitt

Çarpışma iyi başlamış genelde böyle ileride rekortmen olacak diziler 4-5 ile başlıyor totel 4 ab 5 gibi İçerde Çukur da hemen hemen farksız başlamadı yanı 2.bölümden itibaren zirve yürüşü başlar :A :A :A @MasacRE-
7.bölümü görürse öpüp başına koysun :A

Aynen Çarpışma yükselir daha Çukurovayla kapışırlar, ama o yükseldikçe zibidilerin düşer ve yakında atarlar çöplüğe :A

15 reyting alan bir dizi yeni başlayan büyük beklenti olan diger dizi 6 7 reyting alan 2 3 dizi varken bilmem kaçıncı tekrarı olan kv vatanın 2 reyting alması mı büyük hezimet bence bu yorum hezimet aga

Çarpışma ortalama başlamış. Ama dizinin başlangıç sahnesi son sahnesi. Bi çok karakter diğer bölümlerde olmayacak. O yüzden yermemek lazım.:D

Oha Çarpışma ne kadar az izlenmiş öyle 😱 Dün izledim harikulade bir iş olmuş. Kıvanç çıtayı arş-ı âlâya çekmiş. Bomba sahnesinde tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu resmen. Nasıl izlenmemiş anlamadım. Total denekler yine teyze dizilerini izlemiş zaar :A