NOW Zuhal Topal'la Sofrada - Program Yorumları

CornyHotErmine-small.gif

Yeter teyzeye helal olsun, ben 10 verir diye bekliyordum ama 9 verdi. Kendi gelinine yapılan haksızlık ve kendisinin kazamayacağından bunu yaptığını düşünüyorum. Hayriye ve gelini kazanamsın da kim kazanırsa kazansın...

Dün zuhal topal ilk defa 3 reytingi geçmiş. 3,13 rtg almış total'de, esra'nın hemen dibinde. Diğer gruplarda zaten onu geçiyor rahatça. Onur'u da geçmiş iki grupta.
Abc'de 2,96 rtg ab'de 2,27 rtg maşallah süper :clapping:
Ama bu hafta sanırım 10 haftadır en güzel haftaydı. Hem başka bir şehre gittler Adana'ya yöresel lezzetler ilgi çekti hem de yarışmacılar çok iyiydi, Yeter teyzeye bayıldım 9 verdi birinciyi belirledi müthiş bir bölümdü dün hafta finali :bhr:

Dün Zuhal Topal ilk defa 4 reytingi geçmiş abc'de.
Artık esra erol'u rahatlıkla geçiyor genelde, yemekteyiz'i söylemiyorum bile.
Hatta salı günü ab'de Müge Anlı'yı da geçip en çok izlenen gündüz işi oldu, tebrikler :clapping::clapping::clapping:

Valla program sarmaya başladı kurgusu oturdu. Yemekteyiz yerine bunu açıyorsam başardı Zuhal. :A

Bugün ne oldu diye bu konuya mı yöneldi vatandaşlarımız? :A

:ZOhh çok iyi olmuş bütün hafta kimseyi beğenmemişti hanımefendi:A

Haftanın finali hem reytingde hem de sosyal medyada hep üstte oluyor :Z

Adana Köprü Başı çalıyor. :Z Aile Arasında'yı izleyesim geldi bak yarın. :A @Aserat

Dün Zuhal Topal ilk defa 4 reytingi geçmiş abc'de.
Artık esra erol'u rahatlıkla geçiyor genelde, yemekteyiz'i söylemiyorum bile.
Hatta salı günü ab'de Müge Anlı'yı da geçip en çok izlenen gündüz işi oldu, tebrikler :clapping::clapping::clapping:

Aşçıyım diyen kaynana belge olarak kantin işletmeciliği belgesini getirmiş. :F
size iş buldum :A @Dosi @cookies @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @kerem @Çiğdem- @destere @Billy Kane @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz

Dün yarışan gelin ve kayınvalide'ye Zuhal'in 8 vereceğini düşünmüştüm, yanıldım. :tearsofjoy: Keşke onlar kazansaydı, kazanan kişiyi de zaten hiç sevmiedim. Röportaj da "Masada kirli bardar aradaım, ama Allah için bulamadım" demek ne ya, nerden bulurlar ki öyle salakları.