Burda çok toy duruyor
Burda çok toy duruyor![]()
İçerde den önce en itici buldum kişilerden biriydi Çağatayla birlikte @turkuazz yıldızlar yarısıyorda kullanıyordu sonlarda puan veriyordum
İcerde de tipsizdi şimdi süperİçerde den önce en itici buldum kişilerden biriydi Çağatayla birlikte @turkuazz yıldızlar yarısıyorda kullanıyordu sonlarda puan veriyordum![]()
![]()
![]()
@MasacRE- olay yerineİçerde den önce en itici buldum kişilerden biriydi Çağatayla birlikte @turkuazz yıldızlar yarısıyorda kullanıyordu sonlarda puan veriyordum![]()
![]()
![]()
İcerde de tipsizdi şimdi süper![]()
İçerde de asıl iyiydi Çukurda da delirdiği bölümler iyi şu mesala @MasacRE-@MasacRE- olay yerineşunu artık akıl hastanesine kapatalım
![]()
İçerde den önce en itici buldum kişilerden biriydi Çağatayla birlikte @turkuazz yıldızlar yarısıyorda kullanıyordu sonlarda puan veriyordum![]()
![]()
![]()
İcerde de tipsizdi şimdi süper![]()
Başka yol kalmadı artık zaten atacağız tımarhaneye, iyice kudurdu bu hogatha@MasacRE- olay yerineşunu artık akıl hastanesine kapatalım
![]()
Tip olarak daha iyi burdaİçerde de asıl iyiydi Çukurda da delirdiği bölümler iyi şu mesala @MasacRE-![]()
![]()
1:10-1:30![]()
![]()
Aman gebersinBaşka yol kalmadı artık zaten atacağız tımarhaneye, iyice kudurdu bu hogatha![]()
Aman gebersin![]()
Başka yol kalmadı artık zaten atacağız tımarhaneye, iyice kudurdu bu hogatha![]()
Oradayım zaten @destere ile birlikte
Ooooo nasıl fragman yapımcı duydu izleyicinin sesini fragman çok iyiOooo Allah razı olsun vlla Söz dizisinden totelde tekrar 10 a yakınlaşmasalar Vartolunun döneceği yoktu@Yiğitt @MasacRE- @ömer karataş @turkuazz
İkinci fragmanda kırmızı yapsın yapımcı
Her haliyle itici
Başka yol kalmadı artık zaten atacağız tımarhaneye, iyice kudurdu bu hogatha![]()
Tip olarak daha iyi burda![]()
kiz çigdem Bak medetle matematiğin de uyumlu bence medetle evlenOoooo nasıl fragman yapımcı duydu izleyicinin sesini fragman çok iyi![]()