Aldın mı cevabını züğürt biti
FOX in AZ kalan prestiji senin 7 sülalene yetermis bence bu sana hakaret :Kalan derken? 7 sülalesine yeter prestijimiz @serhatt ın.
Aldın mı cevabını züğürt biti
FOX in AZ kalan prestiji senin 7 sülalene yetermis bence bu sana hakaret :Kalan derken? 7 sülalesine yeter prestijimiz @serhatt ın.
@xBUGRAx nın bana hakaret edeceğini sanmıyorum, ne anlamda dedin çabuk söyleFOX in AZ kalan prestiji senin 7 sülalene yetermis bence bu sana hakaret :
Ayol onun erkeği @Maskeli Fedai yani sana bakmaz Buğra o yüzden hakaret etmesi normal yapışma diye @Çiğdem- @Harunnn60@xBUGRAx nın bana hakaret edeceğini sanmıyorum, ne anlamda dedin çabuk söyle
Biz arkadaşız tamam mı Kıskanma dostluğumuzuAyol onun erkeği @Maskeli Fedai yani sana bakmaz Buğra o yüzden hakaret etmesi normal yapışma diye @Çiğdem- @Harunnn60
FOX'u bırak, bana hakaret ettin mi etmedin miFOX'u katmayın polemiklerinize.
FOX'u bırak, bana hakaret ettin mi etmedin mi
Umarım öyledir YOKSA o profilindekini alır kendime koca yaparımFOX'un prestiji çok yeter de artar dedim be senle alakası yok.
Ayol onun erkeği @Maskeli Fedai yani sana bakmaz Buğra o yüzden hakaret etmesi normal yapışma diye @Çiğdem- @Harunnn60
FOX'u katmayın polemiklerinize.
@Maskeli Fedai @serhatt ı kıskanıp gelip sizi dislemiş sıra @cookies deBiz arkadaşız tamam mı Kıskanma dostluğumuzu
teşekkür ederim tatlım