Bu adamı @sokak sanati 'nın Zayn'ine benzetiyorlar.![]()
Onuda fazla sevmiyorum ama tip olarak alakarı bile yok bu ayı gibi bir şeyKaliteleri olarak benzemez
Disslerini özlemişim.Kaliteleri olarak benzemez
Zayn de ergen grubundan çıktı sonuçta
Şefimizi kızdırma o ergenlerle senin bir taraflarına ok atmasınZayn de ergen grubundan çıktı sonuçta
Zayn de ergen grubundan çıktı sonuçta
BendeBu fotğrafı çok seviyorum ya.@sokak sanati
Haklısın. One Direction sonrası patladı zaten benim gözümde.![]()
Bunların şarkılarını bende seviyorum ama kim kimdir bilmem Zayn onlardanmıydı onuda bilmiyorum ama içlerindeki kötüyü atmışlar tam isabet ayollZayn de ergen grubundan çıktı sonuçta
Bunların şarkılarını bende seviyorum ama kim kimdir bilmem Zayn onlardanmıydı onuda bilmiyorum ama içlerindeki kötüyü atmışlar tam isabet ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa hemen avatar yapmış 😱😱😱 @dreamyKötü Zayn mı oluyor?
O grubun ses ve müzikal anlamda en yeteneklisi en gelecek vaat edeni Zayn'dı ve grup dağıldı Zayn milyarlar kere dinleniyor, diğer grup üyeleri nerde bilmiyoruz. Tekli single düetler yaptı hepsi ve 1 milyar dinlenen hiç yok![]()
One Way'i biliyorum sadece, tek dinlenebilir şarkılarıBunların şarkılarını bende seviyorum ama kim kimdir bilmem Zayn onlardanmıydı onuda bilmiyorum ama içlerindeki kötüyü atmışlar tam isabet ayoll![]()
![]()
![]()
Ben bu şarkıyla tanıdım bunları en sevdiğimde bu Zayn varmı bunda pek anlayamadımOne Way'i biliyorum sadece, tek dinlenebilir şarkıları
Aaa ozaman oyüzden ısınamadım demek ona onsuz şarkılarıyla tanıdığımdanZayn yok o şarkıda. Zaynsız galiba tek şarkıları sonra zaten ekip dağıldı
Ama klipte var Zayn. Resimleri var![]()