2 grupta biz öndeyizAB grubunda da biz çok izleniyoruz
2 grupta biz öndeyizAB grubunda da biz çok izleniyoruz
Adamlara ziraat Türkiye kupasından sıkıntı yasayacaklar Bugünkü basın açıklamasında Galatasaray Türkiye kupasından çekilirse Turkuaz medya battıSavaşçı tebrikler, teşekkürler.
Tozkoparan iyi başlamış.
Televizyonculuktan anlamasa hamleleriyle Kızım ve Jet Sosyete'yi kurtarmazdı. Çatla.Yasak Elma yine çok iyi gitmiş, bu reytinglerle yoluna rahatça devam eder
Acun'un aniden yaptığı saçmalık kanalın gündüz kuşağını batırmış iyice, televizyonculuktan zerre anlamadığının ispatı
Senin de şu dönüşüne hayranım, iki gün önce Acuna küfreden sen, JS yi alınca avukatı kesildin, anlasa böyle ani bi akış değişikliği yapmaz, bu reytingleri gördükten sonra sen çatlıyorsun benceYemekteyiz ayak bağı ASK'den kurtulunca çakmaları geçmiş tebrikler. Masterchef de güzel gidiyor.
Gerçeğin Peşinde iyice düşmüş, Gel Konuşalım ve ASK ilk 100'e bile girememiş. TV8'in geç olmadan ASK'yi bitirip eski düzene dönmesi lazım.
Televizyonculuktan anlamasa hamleleriyle Kızım ve Jet Sosyete'yi kurtarmazdı. Çatla.
Git vizeni çalış ya.K A D I N...
UTC 2,80 uzanmış.
Zuhal Topal, Müge Anlı'yı geçmiş tebrikler.. Tüm gruplarda 3 küsür.
Git vizeni çalış ya.
Gelecek haftaya kadar tadını çıkar bakalım çünkü UTC fırtınası kaldığı yerden devam edecek.Kütüphaneden yazıyorum engel olamaz hiçbir şey.
Bölüm hashtag'i rüya kapanıydı zaten normal o kadar hayal sahnesi.UTC çökmüş. Ama ben demiştim hayal sahneleri ile doldurdunuz bölümü..
Merve gelince Total kitle artar. @kerem