xBUGRAx
Emekli
Şennur'un paketlere çökmesi >>>>>>>>> Burhan'ın paketlere çökmesiBurhan'ın yılbaşı paketlerine çökmesi... @Aserat
Bir de İlayda katılmasaydı diyordun. Bak katılmayıp hanfendiliğini korudu işte.Gizem çok iyiydi
Gülse Birsel'in 300. bölümüne yakışan harika bir bölümdü. Gizem'in Acun ve Seda'ya laf sokması, Seda'yı tekmele beni jüriye al demesi, Seda sinirlenince ben bir süre yurt dışında olacağım demesi, Beyaz Show'a da gizlice girdim demesi, arkeoloji müzesinde sorduğu sorular, kısacası her sahnesi efsaneydi.
Yalnız Ozan ve Melike de o kadar prova yapmasına rağmen detone detone takıldılar. Nazlı'yı da fazla abarttılar. Gizem amatör haliyle hepsinden çok daha iyi kıvırdı. Bu arada İlayda'nın son sahnedeki mimik şovu da çok iyiydi. @denizz19
Şennur'un Rihanna Yüksel, Beyonce Yüksel, Nisan Su Yüksel, Lara Su Yüksel vb. demesi, Tony'nin Gizem taklidi ve Gündüz'ün depresyon halleri de güldürdü. Gerçekten dolu dolu geçti her anı.
Umarım hakkı olan reytingi alır yarın sabah. Diriliş gelmese AB'de 1. bile olurdu ama sağlık olsun. Sadece O Ses kısımları biraz daha uzun olabilirdi ama bu kadarı bile yetti. Emeklere sağlık.
Şennur'un paketlere çökmesi >>>>>>>>> Burhan'ın paketlere çökmesi
Ve hatta bu bölüm >>>>> Burhan Altıntop Var mısın Yok musun bölümü
Bir de İlayda katılmasaydı diyordun. Bak katılmayıp hanfendiliğini korudu işte.
İlayda enteresan bir karakter normal zamanda suratı da böyle sankiGülse Birsel'in 300. bölümüne yakışan harika bir bölümdü. Gizem'in Acun ve Seda'ya laf sokması, Seda'yı tekmele beni jüriye al demesi, Seda sinirlenince ben bir süre yurt dışında olacağım demesi, Beyaz Show'a da gizlice girdim demesi, arkeoloji müzesinde sorduğu sorular, kısacası her sahnesi efsaneydi.Ozan’ın zırt pırt Beyaz’a laf sokması da komikti.
Yalnız Ozan ve Melike de o kadar prova yapmasına rağmen detone detone takıldılar. Nazlı'yı da fazla abarttılar. Gizem amatör haliyle hepsinden çok daha iyi kıvırdı. Bu arada İlayda'nın son sahnedeki mimik şovu da çok iyiydi. @denizz19
Şennur'un Rihanna Yüksel, Beyonce Yüksel, Nisan Su Yüksel, Lara Su Yüksel vb. demesi, Tony'nin Gizem taklidi ve Gündüz'ün depresyon halleri de güldürdü. Gerçekten dolu dolu geçti her anı.
Umarım hakkı olan reytingi alır yarın sabah. Diriliş gelmese AB'de 1. bile olurdu ama sağlık olsun. Sadece O Ses kısımları biraz daha uzun olabilirdi ama bu kadarı bile yetti. Emeklere sağlık.
Şennur'un paketlere çökmesi >>>>>>>>> Burhan'ın paketlere çökmesi
Ve hatta bu bölüm >>>>> Burhan Altıntop Var mısın Yok musun bölümü
Bir de İlayda katılmasaydı diyordun. Bak katılmayıp hanfendiliğini korudu işte.
Daha önce benim bir twitimi de beğenmişti sana özel zannetme. Zaten bir sürü twite atmış.
E şey ben bir süre yurt dışında olacağım da sonra ararım.Dalarım sana Seda Sayan gibi.
Biliyorum bana özel olmadığını sadece paylaştım safDaha önce benim bir twitimi de beğenmişti sana özel zannetme. Zaten bir sürü twite atmış.
E şey ben bir süre yurt dışında olacağım da sonra ararım.
İlayda ve Gizem dışında tırt
Sadece smiley ile mesaj atmak yasak yalnız. Bunu benden daha iyi bilmen lazım.
Hmm okSadece smiley ile mesaj atmak yasak yalnız. Bunu benden daha iyi bilmen lazım.
Sen kendini koy Seni de görelim artık.Profil resmimi nasıl buldun.