Belgesel mu cekiyon ben seri katil mi oluyorum bu durumdaYani, @DarkLegenD @sokak sanati tam senlik isimler aslında. Vadiciler de uygun. Takas vs. @Harunnn60
Belgesel mu cekiyon ben seri katil mi oluyorum bu durumdaYani, @DarkLegenD @sokak sanati tam senlik isimler aslında. Vadiciler de uygun. Takas vs. @Harunnn60
Beni karıştırmayın ahlâksız ilişkilerinize. Ayrıca Emre tipim değil neeeeeYani, @DarkLegenD @sokak sanati tam senlik isimler aslında. Vadiciler de uygun. Takas vs. @Harunnn60
Senin tipin olan Emre @Billy Kane benceBeni karıştırmayın ahlâksız ilişkilerinize. Ayrıca Emre tipim değil neeeee
Sen Edip oluyorsun. Diğer üçlüde Merve, Pelin ve Arzu oluyor.Belgesel mu cekiyon ben seri katil mi oluyorum bu durumda
Ben Edip gibi düşmemSen Edip oluyorsun. Diğer üçlüde Merve, Pelin ve Arzu oluyor.
Alamancı herkesle kırıştırdı buradaHayır yeni başlıyoruz biz A
En son kovalamacadan sonra özentim olmayı bıraktı pis @Maskeli FedaiSende @DarkLegenD oğlu şimdide @xemrexxx herifini almışsın kendine özgü bir şey bul ayoll
Bu mesajdan sonra bittin sen
Cidden benimle boy ölçüşebileceğini düşünüyor musun? Linklerim düzeldi, ayağını denk al.Bu mesajdan sonra bittin sen
Cidden benimle boy ölçüşebileceğini düşünüyor musun? Linklerim düzeldi, ayağını denk al.