Sete davet sahnesi dışında gitmedim ama beraber çalıştığımız arkadaşlar pozitif ve şeker biri diyor@batuhankaralar talat bulut olayları ile ilgili set bilgisi versene. Gerçeği ne olayın![]()
ancak Halit olur zaten ondanForumun Halit'i destere![]()
Ne Halitmiş arkadaş. Adama yürümeyen bi @destere kaldı. @serhatt bile adama yürüdü@Çiğdem- @xBUGRAx
Adamı elde etmek için 3 tane kadın yarışıyor. eski karısı var ve ona başkası ile evlenme yasağı var.
2 tane taş gibi kızı bir tane baldızı var. Ve hepsi adamın sözünden asla çıkmıyor@Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 62475 Ekli dosyayı görüntüle 62476 Ekli dosyayı görüntüle 62477 Ekli dosyayı görüntüle 62478
Alihan tatlış olan, onun peşinde olmaları lazım![]()
Ayy bildiğin Sülüman bu ayollHalit bunagi tipim değil Alihan ve sarışın arkadaşına hayır demem![]()
Sürpriz olsun istedim
Gerçekten o olabilir çok benziyorSürpriz olsun istedim
Bundan sonra Enderi Yıldızı Zeynebi hepsi ayaklarını denk alsın
Zerrine inat Aliş benim olacak![]()
Ayol kaç bölüm sonra kendileri davet etti e bende kırmak istemedimGerçekten o olabilir çok benziyor![]()
![]()
@xemrexxx
@batuhankaralar dan rica etmiştir bir sarılayım şu parlağa diye rüşvet vermiştir![]()
![]()
![]()
Setin önüne ben mi çadır kurdum iftiraya bakAyol kaç bölüm sonra kendileri davet etti e bende kırmak istemedim![]()
başkalarıyla beni karıştırmışsınSetin önüne ben mi çadır kurdum iftiraya bak![]()
![]()
Sürpriz olsun istedim
Bundan sonra Enderi Yıldızı Zeynebi hepsi ayaklarını denk alsın
Zerrine inat Aliş benim olacak![]()
Ben kontrol ettim her şeyi tamYok ya onda eksik bir şey var gibi geliyor.![]()
Bir ay boyunca burada, UTC'de, Çukur'da, Çarpışma'da, Şahin Tepesi'nde, Kadın'da, Bizim Hikaye'de, Kızım'da, Bir Litre Gözyaşı'nda hep olacak boşuna bekleme.Trendlerde 1 numara olan Yasak Elma fragmanının sonuna Şampiyon'un fragmanını koymuş Medyapım.. Yaramasın.@Aserat @sokak sanati @xemrexxx
Bir ay boyunca burada, UTC'de, Çukur'da, Çarpışma'da, Şahin Tepesi'nde, Kadın'da, Bizim Hikaye'de, Kızım'da, Bir Litre Gözyaşı'nda hep olacak boşuna bekleme.![]()
FOX'un günde 25 saat reklam yapmasına rağmen Kıvanç bile 1 milyonu geçemedi iş oyunculara kalsa.Ekin ve Farah bir araya gelecek ve gişe mi yapacak ben rahatım.![]()
FOX'un günde 25 saat reklam yapmasına rağmen Kıvanç bile 1 milyonu geçemedi iş oyunculara kalsa.![]()