Şahin Tepesi - Tanıtım Fragmanı | ATV

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
15124ecb-a961-4a89-b361-f387a2de7e10-jpeg.62212

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi ''Şahin Tepesi''nin tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini ise Melek Gençoğlu'nun üstlendiği dizinin kadrosunda Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Leyla Tanlar, Mustafa Mert Koç, Esra Dermancıoğlu ve Neşe Baykent yer alıyor.

''Şahin Tepesi'' yakında ATV'de! İşte tanıtım fragmanı:

İyi görünüyor. Konu klişe ama Ay Yapım farkıyla tutar. Star Jet Sosyete'den sonra bu diziyi de elinden kaçıracağına pişman olacak gibi. :A

Fragman çok kaliteli duruyor ama kesinlikle yanlış kanalda. Şu Aybüke denen kızdan dolayı izlemeyeceğim sanırım. :X

İyi görünüyor. Konu klişe ama Ay Yapım farkıyla tutar. Star Jet Sosyete'den sonra bu diziyi de elinden kaçıracağına pişman olacak gibi. :A
Star Jet Sosyete'yi elinden kaçırdığına pişman falan olmadı. Dünkü reytingleri rezaletti zaten, o yüksek bütçesiyle maliyeti olmayan Eyvah Düşüyorum kadar reyting alıyordu, kovduk kurtulduk demişlerdir. :A

Fragman oldukça iyi duruyor, Hilal Saral farkı hissediliyor kesinlikle. Medcezir ile Aşk-ı Memnu karışımı bir dizi geliyor gibi geldi bana, tutacaktır.

Star Jet Sosyete'yi elinden kaçırdığına pişman falan olmadı. Dünkü reytingleri rezaletti zaten, o yüksek bütçesiyle maliyeti olmayan Eyvah Düşüyorum kadar reyting alıyordu, kovduk kurtulduk demişlerdir. :A
Eyvah Düşüyorum gibi zar zor 1 reyting alarak 30-40. sıralarda gezmezdi en azından. Çarşamba akşamı çökmüş pazar da çökecek. Neyse elemini az ötede akıt. :A

Şu tanıtıma Star logosu ne yakışırdı aslında ama atv olması SAK için daha iyi tabi. :A

Boran ve matmazelin saçları dışında muazzam bi fragman olmuş.

Ebru Özkan masum rolde, Zerrin şirret rolde. İkisini de daha önce bu rollerde izlemedim. Tam tersine alışığız.
Ebru Özkan'a masumiyet çok yakışmış ama Zerrin'den emin olamadım :)

Dizinin tanıtımı süper olmuş ben çok secdim. Farklı duruyor. İzleyeceğim. E bahşa da tabi ki @ayyapim varsa #ŞahinTepesidizisi de kaliteli olur tabi

Fragman çok kaliteli duruyor ama kesinlikle yanlış kanalda. Şu Aybüke denen kızdan dolayı izlemeyeceğim sanırım. :X

Beklenen entrikalar geliyi :oley:

Fragman oldukça iyi duruyor, Hilal Saral farkı hissediliyor kesinlikle. Medcezir ile Aşk-ı Memnu karışımı bir dizi geliyor gibi geldi bana, tutacaktır.

Boran ve matmazelin saçları dışında muazzam bi fragman olmuş.

Parfüm reklamı zaar. :A

Ah senin gözünedemi battı Zerrin hanımın saçları peruk gibi duruyor izlerken perukmu dedim ya:D

Dizinin tanıtımı süper olmuş ben çok secdim. Farklı duruyor. İzleyeceğim. E bahşa da tabi ki @ayyapim varsa #ŞahinTepesidizisi de kaliteli olur tabi
Yeni fragman: