Edip'in Katili Ortaya Çıkıyor! | Ufak Tefek Cinayetler

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Efsane gibi bir bölüm geliyor. Diziden uzaklaşanlar artık tek tek geleceklerdir. Gidişlerinin sebebi bu konunun çok uzatılmış olmasıydı. Efsane düşman çatlatarak devam ediyor

Umarım reytingler yükselir,büyük ihtimal daha çıkmayacaktı reytingler düştüğü için senaryo değişti.

23 Ekim deyince bir an bu hafta bölüm yayınlanmayacak zannettim hatta az daha konu açacaktım. :A Neyse merakla bekliyoruz. :Z

35 haftadır kavuşamadılar da tam UTC'nin başrol oyuncusunun olmadığı haftaya mı denk getirdiler. Böyle ucuz art niyetler peşinde koşan bir dizinin bu kadar izlenmesi üzücü. :A

Biz öyle plansız programsız gitmediğimiz için zirvedeyiz. Sezonun en başından planlanmıştır. :A

Biz öyle plansız programsız gitmediğimiz için zirvedeyiz. Sezonun en başından planlanmıştır. :A
Biz de plansız programsız gitmediğimiz için bu halde değiliz herhalde. Sadece sağlık gibi bir nedenden dolayı tüm planlar mecburen değişti. Reyting sıkıntısı yokken finalde de kavuşturabilirlerdi bahane üretmeye gerek yok. :A

Biz de plansız programsız gitmediğimiz için bu halde değiliz herhalde. Sadece sağlık gibi bir nedenden dolayı tüm planlar mecburen değişti. Reyting sıkıntısı yokken finalde de kavuşturabilirlerdi bahane üretmeye gerek yok. :A
Ne finalde kavuşması be :A İzleyiciye kaç bölümdür sinyalleri veriliyordu :A Planlı yani :A Çatlamaya devam :A

Etekler tutuşmuş. Kadının yükselişi engellenemez. Zaten merak edende yol gibi katili:A

Kaç haftadır sıktı izlemiyorum, ama bu bölüme bakarım. :A

Dizide 2019 sahneleri geçiyor ya bir de dizi 2019'u göremezse fena gülerim. :A