dreamy 3000'ler Kulübünde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
130,110
Puanı
1,060
Forumumuzun son aylarda çıkış yapan çiçeği burnunda üniversiteli doktor adayı sevilen üyesi @dreamy 3000'ler Kulübüne girmiştir.

1000'ler kulübüne üyelik tarihinden nerdeyse 2 sene sonra giren dreamy vitesi yükseltip 4 aylık bir süre sonrasında bir 1000 mesaj daha yazmayı başardıktan sonra yaklaşık 41 gün sonrasında yeniden 1000 mesaj yazma başarısı göstermiştir. 41 kere maşallah kendisine :A

Kendisi ile yazışmaktan zevk aldığımı belirtip hediyelere geçiyorum :D

Aleyla Tilki'nin en sevdiğim şarkısı:

ve sevdiğin bir diğer güçlü ses :

@dreamy ders arasına sıkıştırdım :A
5000'ler Kulübünde buluşuruz (belki onuda açarım, kim bilir :A)

tebrikler @dreamy başarıların daim olsun:)
aleyna-tilki-sli-2.jpg

@dreamy :Zİsmailcim tebrik ederim nice nice mesajlara hep beraber seni tanımaktan çok mutlu oldun ablam iyiki forumdasın sende iyiki okulunda başarılar doktor ismail olarak görmemiz dileğiyle..

en sevdiğim gülşen şarkılarından :D

Tebrikler @dreamy canım, nice güzel, kaliteli ve bol mesajlarına inşallah. İyi ki aramızdasın. :bhr:

Kaliteli hediyelerin. :Z
5b8c55b5e94fb71488087b88.jpg

landscape-1533825377-twd-poster-hidden-clues.jpg

Tebrikler kanks. Nice güzel mesajlara.:D
Teşekkürler, sen de eski aktifliğine dönersin umarım. :Z

tebrikler @dreamy başarıların daim olsun:)
aleyna-tilki-sli-2.jpg

Teşekkürler hediyeler de Harika. :Z

@dreamy :Zİsmailcim tebrik ederim nice nice mesajlara hep beraber seni tanımaktan çok mutlu oldun ablam iyiki forumdasın sende iyiki okulunda başarılar doktor ismail olarak görmemiz dileğiyle..

en sevdiğim gülşen şarkılarından :D
Teşekkür ederim abla hem güzel dileklerin için hem de hediyeler için. :Z

Tebrikler @dreamy canım, nice güzel, kaliteli ve bol mesajlarına inşallah. İyi ki aramızdasın. :bhr:

Kaliteli hediyelerin. :Z
5b8c55b5e94fb71488087b88.jpg

landscape-1533825377-twd-poster-hidden-clues.jpg
Teşekkürler hediyeleri de çok iyi düşünmüşsün. :Z

Teşekkürler, sen de eski aktifliğine dönersin umarım. :Z

Teşekkürler hediyeler de Harika. :Z

Teşekkür ederim abla hem güzel dileklerin için hem de hediyeler için. :Z

Teşekkürler hediyeleri de çok iyi düşünmüşsün. :Z
1000 mesaj 41 günde gelmişti :A Ama evet okul başlayınca durulursun.
Artık 5000 kısmet işi :A

Tebrik ederim @dreamy daha nice bizli forumlara inşallah :bhr:

Aşağıda hediyen :A benim çok sevdiğim bir parça umarım sende beğenirsin. ,

Forumumuzun son aylarda çıkış yapan çiçeği burnunda üniversiteli doktor adayı sevilen üyesi @dreamy 3000'ler Kulübüne girmiştir.

1000'ler kulübüne üyelik tarihinden nerdeyse 2 sene sonra giren dreamy vitesi yükseltip 4 aylık bir süre sonrasında bir 1000 mesaj daha yazmayı başardıktan sonra yaklaşık 41 gün sonrasında yeniden 1000 mesaj yazma başarısı göstermiştir. 41 kere maşallah kendisine :A

Kendisi ile yazışmaktan zevk aldığımı belirtip hediyelere geçiyorum :D

Aleyla Tilki'nin en sevdiğim şarkısı:

ve sevdiğin bir diğer güçlü ses :

@dreamy için her yüz mesajda bir konu başlığı açmak lazım nasıl olsa yüz mesajı bir yılda anca tamamlıyor:) böyle böyle teşvik primi şeklinde kutlama konuları açarsak foruma ayağı alışır biraz :)

@dreamy için her yüz mesajda bir konu başlığı açmak lazım nasıl olsa yüz mesajı bir yılda anca tamamlıyor:) böyle böyle teşvik primi şeklinde kutlama konuları açarsak foruma ayağı alışır biraz :)
Sen beni yazın görmeliydin, 2 ayda 2000’e yakın mesaj yazdım kendi rekorumu kırdım. :A