Sen izlemezsen biz de 10 sezon süreralıntı yaptıkları dizi bir zamanlar amerikada izlenme rekorları kırıyormuş https://www.imdb.com/title/tt0081858/ 10 sezon yayınlanmış bakalım bizim yerlisi ne kadar iş görecek
Sen izlemezsen biz de 10 sezon süreralıntı yaptıkları dizi bir zamanlar amerikada izlenme rekorları kırıyormuş https://www.imdb.com/title/tt0081858/ 10 sezon yayınlanmış bakalım bizim yerlisi ne kadar iş görecek
Sende benim gibi düşünüyorsun.Atv izleyicisi muhafazakar olduğu için 2.Medcezir vakası bence olmayabilir.Şayet ilk kanalında kalsaydı seninle aynı fikirde olurdum.@xemrexxxYazık olacak diziye,hiç ama hiç ATV izleyicisine uygun bir dizi değil
Malesef yazık olacak bu yüzdenSende benim gibi düşünüyorsun.Atv izleyicisi muhafazakar olduğu için 2.Medcezir vakası bence olmayabilir.Şayet ilk kanalında kalsaydı seninle aynı fikirde olurdum.@xemrexxx
Lafım sende birşeyler oluşturmuşki twitterde benim gibi düşünmüşsünAşk ve Mavi Cuma olursa totalde 4 küsür aşar
orjinal dizide başrolde ihtiyar sert bir teyze var bizde onun rolünde kim oynayacakki acaba ebru özkanımı o role düşündüler ebru ökan rolünün hakkını verir ama daha yaşlı biri olması lazımdıSen izlemezsen biz de 10 sezon sürer
@Çiğdem- i alalım o roleorjinal dizide başrolde ihtiyar sert bir teyze var bizde onun rolünde kim oynayacakki acaba ebru özkanımı o role düşündüler ebru ökan rolünün hakkını verir ama daha yaşlı biri olması lazımdı
hogatham daha 18 inde çıtı pıtı bir hanımefendi@Çiğdem- i alalım o role
Ne 18 i be ufalsın da cebime girsin kart karıhogatham daha 18 inde çıtı pıtı bir hanımefendi
ona yaşlı diyenin caarrt diye azını yırtarım parlakçı seni
biz hogathamla karar aldık 18 yaşını doldurmayacağız herkes yaşlanır ama bizim hem ruhumuz hem bedenimiz 18 e park etti terketmiyor bir türlüNe 18 i be ufalsın da cebime girsin kart karı
biz hogathamla karar aldık 18 yaşını doldurmayacağız herkes yaşlanır ama bizim hem ruhumuz hem bedenimiz 18 e park etti terketmiyor bir türlü
biz hogathamla karar aldık 18 yaşını doldurmayacağız herkes yaşlanır ama bizim hem ruhumuz hem bedenimiz 18 e park etti terketmiyor bir türlü
Ne 18 i be ufalsın da cebime girsin kart karı
Biz daha 18 deyiz @destere ile siz kendinize bakın moruk amcalar @xemrexxx @serhatthogatham daha 18 inde çıtı pıtı bir hanımefendi
ona yaşlı diyenin caarrt diye azını yırtarım parlakçı seni
Reklamda ki fena değilmiş
O seni boynuzlasın en derdine yan