eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Yarı Final

Benim amacım kimseyi elemek değil, sadece şampiyon olmak. :A
Milleti elemeden şampiyonu bırak finale bile çıkamazsın alamancı :A @bazinga Gibi kendi kendine yarışma moduna girersin gerçi en güzelide o :A :A :A @destere @MasacRE- @sokak sanati @xBUGRAx @Sherlock @serhatt @xemrexxx @Yiğitt

Ayy bu arada @denizz19 bir ilki yapıp 2 şarkıyla birden katılacak özelden 3 defa Evlenmene Bakı seçmiş 3 defada Taştan Olsunu seçmiş :F Bir şarkısından birisiyle kalır herhalde finale :A :A :A

Milleti elemeden şampiyonu bırak finale bile çıkamazsın alamancı :A @bazinga Gibi kendi kendine yarışma moduna girersin gerçi en güzelide o :A :A :A @destere @MasacRE- @sokak sanati @xBUGRAx @Sherlock @serhatt @xemrexxx @Yiğitt

Ayy bu arada @denizz19 bir ilki yapıp 2 şarkıyla birden katılacak özelden 3 defa Evlenmene Bakı seçmiş 3 defada Taştan Olsunu seçmiş :F Bir şarkısından birisiyle kalır herhalde finale :A :A :A
Hahaha bir afallama sendromu yaşadım sonunda karar verdim :F İlklerin adamıyım :A

Geçen hafta bunu kullansan şuan elenmemiş olurdun:(

Sen bir jürisin artık rütbeni bil :A

Biz forumu kapamanı bekliyorduk. :A
Haha bende böyle yapmayı düşünmüştüm. :A:A

Yok bee yine elenirdim. :D

Şans Meleğim'i kullanmayı düşünüyordum aslında geçen hafta. Çakkıdı bile bekleneni alamayınca hareketlilerle eleneceğimi anladım. Tencere Kapak'la belki slow seven, yenici gençleri yakalarız bir umut dedik ama olmadı o da. :D
Bencede Rütbe ile elenmez @Yiğitt @denizz19 u da alır götürürdü :A :A :A

Sen çeyreğe kalıpta diğerlerine oranla neden hafif şarkı seçiyorsun zaten kredin yok halkın gözünde biraz sevilmeyen padişahsın :A :A :A

En iyi şarkılarından brini koyman lazımdı hatta rütbeyide yarıya saklayıp Şans Meleği vsyle yani yarı için seçeneğinde bol , çeyreğe şunu koyar ortalığı karıştırırdım :A @destere @xemrexxx @Maskeli Fedai @kerem

Elenmeyeceğim sana inat :A
Alamancı @kerem pili bitti sanırım zıbarıyorkan @Maskeli Fedai ile sen iyi çalışmışsınız nerdeyse kerem diye birisi yok gibi şuan yarışmada bir an önce uyanmalı @destere bir öpüp uyandırsın :A :A :A
s-eb81251916cddca69e4dcdf984eb4daa7c91b229.gif

Forum İstatistikleri

Konular
176,543
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy