Konvoyla şehir turu eşliğinde halaylı, zurnalı kutlamalarımız olacakBen elensem çok mu mutlu olacaksın![]()
Konvoyla şehir turu eşliğinde halaylı, zurnalı kutlamalarımız olacakBen elensem çok mu mutlu olacaksın![]()
En sevmediğim İrem şarkısıEvlenmene Bak ile geleceğimFinale de güzel bir şarkı buldum oha nasıl unuttum :O
Yarı finali de geçersek bir şarkı bulurum illa kiHangi şarkı acaba dikkat et
Aman susalım millet duymasınBu haftaki şarkın harika, nasıl kötü verebilirim ki?![]()
Niye paylaşmadın hala?![]()
Yıldırma politikası heEn sevmediğim İrem şarkısı![]()
Gir Kanıma heralde, kullanmadıysanEvlenmene Bak ile geleceğimFinale de güzel bir şarkı buldum oha nasıl unuttum :O
KullandımGir Kanıma heralde, kullanmadıysan![]()
Biliyor musun bu tarz yarışmalarda hiç finale çıkmadımKonvoyla şehir turu eşliğinde halaylı, zurnalı kutlamalarımız olacak![]()
Kendin bir akustik yap, kurtarır belkiKullandımMoralimi bozdunuz .ss
Hak eden kazansın ama çıkınca veya çıkmayınca hayatında ne değişiyor ki, eğlencelik oyun sonuçta. Keyfine bakBiliyor musun bu tarz yarışmalarda hiç finale çıkmadımİlk defa bir şeyi çok istiyorum
![]()
En favori üye gibi etkinlerde de hiç finale falan çıkmadımKendin bir akustik yap, kurtarır belki
Hak eden kazansın ama çıkınca veya çıkmayınca hayatında ne değişiyor ki, eğlencelik oyun sonuçta. Keyfine bak![]()
Siz böyle kötü yorum yapınca bu yorumları görenler hemen üzerime oynayacak işte. O zaman en iyi şarkıyı da koysam elensin havası yaratılıyor. 😵Kendin bir akustik yap, kurtarır belki
Hak eden kazansın ama çıkınca veya çıkmayınca hayatında ne değişiyor ki, eğlencelik oyun sonuçta. Keyfine bak![]()
Siz böyle kötü yorum yapınca bu yorumları görenler hemen üzerime oynayacak işte. O zaman en iyi şarkıyı da koysam elensin havası yaratılıyor. 😵
Ay tamam, duymasınlarAman susalım millet duymasın
Yarın paylaşacağımŞimdi havanda değilim
![]()
Ben finale çıkmasam da finalde Kerem'i destekleyeceğim göreceksin sen.
La sana takılmak çok zevkli ne yapalımBen finale çıkmasam da finalde Kerem'i destekleyeceğim göreceksin sen.
Ben de senin kuyruğuna kabak bağlayacağım öyle takılacağım peşine .ssLa sana takılmak çok zevkli ne yapalımKaan olsaydı ona takılırdım ama yok işte
![]()
Ben de senin kuyruğuna kabak bağlayacağım öyle takılacağım peşine .ss
Yarı finali de geçersek bir şarkı bulurum illa ki![]()
Siz böyle kötü yorum yapınca bu yorumları görenler hemen üzerime oynayacak işte. O zaman en iyi şarkıyı da koysam elensin havası yaratılıyor. 😵
Bu hafta senden iyi puanlar bekliyorum