eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Yarı Final

hogatham son kullanım tarihini geçenleri artık kollamayın dedi :) o ne derse uyarız :)
images (52).jpeg

Foklar beni destekliyormuş :A

Reytinglerde dibi görür, zaten kalitesiz bir hale geldi. Kayyum atarım yeniden inşallah :A

Bu ne ya? Kafayı yiyeceğim şimdi. "Nereden Bileceksin, Dur Yavaş, Tek Taş" şarkılarını kullanmadın, anlarım -anlamaya çalışmak için kendimi zorlarım- ama bu şarkıyla yarı finale katılmak nedir? İrem Derici vs Yalın finalini istemesem yemin ederim elenmen için elimden geleni yapardım.

Son düzenleme:
Bu ne ya? Kafayı yiyeceğim şimdi. "Nereden Bileceksin, Dur Yavaş, Tek Taş" şarkılarını kullanmadım, anlarım -anlamaya çalışmak için kendimi zorlarım- ama bu şarkıyla yarı finale katılmak nedir? İrem Derici vs Yalın finalini istemesem yemin ederim elenmen için elimden geleni yapardım.
La bu şarkı şahanedir saçmalama :D

Bu ne ya? Kafayı yiyeceğim şimdi. "Nereden Bileceksin, Dur Yavaş, Tek Taş" şarkılarını kullanmadın, anlarım -anlamaya çalışmak için kendimi zorlarım- ama bu şarkıyla yarı finale katılmak nedir? İrem Derici vs Yalın finalini istemesem yemin ederim elenmen için elimden geleni yapardım.
Dark beye zevksiz diyorlar bir de :A :A :A