Ay çok kritik, elenmem inşallah.@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
4.Puan Durumu
1 Sertab Erener 69
2 Yalın 67
3 Gökhan Türkmen 63
4 İrem Derici 59
5 Kenan Doğulu 47
Benim gibi kaliteli jüriler olmasa belki de şu an Gülben hala yarışıyor olacaktı 😱 Aman Allahım düşüncesi bile korkunçSeni jüri yaptı. @Çiğdem-
Forum utc olsa sen burcu olursun ancaSen aklının ermeyeceği işlere karışma ,evde kalmış
Sen aklının ermeyeceği işlere karışma ,evde kalmış
Sana stres atmak isteyen herkes geliyor ne var bunda
Tatlım ben Merve olurum sen ise AyşeForum utc olsa sen burcu olursun anca
Sen de gel elimde kalırsınSana stres atmak isteyen herkes geliyor ne var bunda
Cookies gekse bir kere de seni evinin nonoşu yapsaSen de gel elimde kalırsın
2 o zamanÇok düşürdün beklentini.
Sen 4 vermişsindir sanıyorum ama 5te olabilir inşallah beştirBenim oyum var daha ben bir verirmiyim acaba
Sende hiç bişiden memnun olmuyorsun alamancı@turkuazz bu şarkıyla senden tam puan beklerdim, olmadı bu hiç olmadı.
@MEnes an azından 3 olmalıydı...@MEnes oyları
İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine - 5
Harun Kolçak feat Gökhan Türkmen - Yanımda Kal - 4
Sertab Erener - Everyway That I Can - 3
Yalın - Zalim - 2
Kenan Doğulu - Tencere Kapak - 1
Ayşe nin neyi var kız zengin kocayı kapmış ölme riski de yok halk da seviyor hoşt merveymis seni ac tavuk.ssTatlım ben Merve olurum sen ise Ayşe