Ay çok kritik, elenmem inşallah.@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
4.Puan Durumu
1 Sertab Erener 69
2 Yalın 67
3 Gökhan Türkmen 63
4 İrem Derici 59
5 Kenan Doğulu 47
Benim gibi kaliteli jüriler olmasa belki de şu an Gülben hala yarışıyor olacaktı 😱 Aman Allahım düşüncesi bile korkunçSeni jüri yaptı.@Çiğdem-
Forum utc olsa sen burcu olursun ancaSen aklının ermeyeceği işlere karışma ,evde kalmış![]()
Sen aklının ermeyeceği işlere karışma ,evde kalmış![]()
Sana stres atmak isteyen herkes geliyor ne var bunda
Tatlım ben Merve olurum sen ise AyşeForum utc olsa sen burcu olursun anca![]()
Sen de gel elimde kalırsınSana stres atmak isteyen herkes geliyor ne var bunda![]()
Cookies gekse bir kere de seni evinin nonoşu yapsaSen de gel elimde kalırsın![]()
2 o zamanÇok düşürdün beklentini.![]()
Sen 4 vermişsindir sanıyorum ama 5te olabilir inşallah beştirBenim oyum var daha ben bir verirmiyim acaba
Sende hiç bişiden memnun olmuyorsun alamancı
@MEnes an azından 3 olmalıydı...@MEnes oyları
İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine - 5
Harun Kolçak feat Gökhan Türkmen - Yanımda Kal - 4
Sertab Erener - Everyway That I Can - 3
Yalın - Zalim - 2
Kenan Doğulu - Tencere Kapak - 1
Ayşe nin neyi var kız zengin kocayı kapmış ölme riski de yok halk da seviyorTatlım ben Merve olurum sen ise Ayşe![]()