Tamam bakacağım şimdiKaç gündür senin oylarını arıyorum çaresizceÇeyrek faciası daha yaşamak istemiyorum
Zalim'e güzel puanların bekliyorum öne göre![]()
Tamam bakacağım şimdiKaç gündür senin oylarını arıyorum çaresizceÇeyrek faciası daha yaşamak istemiyorum
Zalim'e güzel puanların bekliyorum öne göre![]()
Tarkan ile de her haftayı zirvede tamamlıyordum sonu malumTamam bakacağım şimdiElenmezsin herhalde Zalim ile geçen haftayı bile 1. tamamlamışsın sonuçta
![]()
@ozmoturk Demetin elendi haftadan ders alması lazımdı ben değiştir diye uyardım görevimi yaptım ama kendi düşen ağlamaz ayoll
@batuhankaralar ve @Doğu oy yolladı mı@ozmoturk Demetin elendi haftadan ders alması lazımdı ben değiştir diye uyardım görevimi yaptım ama kendi düşen ağlamaz ayoll![]()
![]()
![]()
Sende gelmişken yolla kütük oylarını daha sayıma geçmedim![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Sezen'in şarkısı çok iyiydi, @ozmoturk nereden bilsin sizin bu kadar zevksiz olduğunuzu@ozmoturk Demetin elendi haftadan ders alması lazımdı ben değiştir diye uyardım görevimi yaptım ama kendi düşen ağlamaz ayoll![]()
![]()
Sende gelmişken yolla kütük oylarını daha sayıma geçmedim![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Al işte haine bak@ozmoturk kendisi liste verdi bana Belalım da içindeydi, sanki hiç aklında yokken ben soktum kafasına
Geçen hafta tavsiyem ile lider olurken iyiydi ama
![]()
Boşuna kütük demiyoruz bundan akıl alınır mı ayollBu kütük bey birine bir fikir söylüyorsa iki kere düşünmek lazım@MasacRE-
Boşuna kütük demiyoruz bundan akıl alınır mı ayoll![]()
![]()
Bu ülkede Belalım şarkısı diye sadece 1 tane popüler şarkı var başka yok![]()
![]()
Öncelikle sadece 1 puanla elenmiş, abartılı bir durum yok, şarkıyı ancak sizin gibi birkaç cahil bilmiyordur daha çoksa durum vahim zatenAhaha ne yapayım laf sokulmayacak gibi değildi ki
Kaç gündür Masacre nerde diye kara kara dolaşıyorum etrafta @Çiğdem- şahit![]()
Öncelikle sadece 1 puanla elenmiş, abartılı bir durum yok, şarkıyı ancak sizin gibi birkaç cahil bilmiyordur daha çoksa durum vahim zaten![]()
Koskoca Sezen çoğu hafta elenme potalarında dolasıp eleniyor kadın görse mahkemeye verirAhaha ne yapayım laf sokulmayacak gibi değildi ki
Kaç gündür Masacre nerde diye kara kara dolaşıyorum etrafta @Çiğdem- şahit![]()
Yalın karşısında elenmemesi mümkün müÖncelikle sadece 1 puanla elenmiş, abartılı bir durum yok, şarkıyı ancak sizin gibi birkaç cahil bilmiyordur daha çoksa durum vahim zaten![]()
Aman bırak zaten yönetmeyi bilmiyorduKoskoca Sezen çoğu hafta elenme potalarında dolasıp eleniyor kadın görse mahkemeye verir![]()
![]()
![]()
Alamancı @kerem çetin ceviz boğazında kalabilirAman bırak zaten yönetmeyi bilmiyorduSıra da Sertab var
![]()
Gerçi 1 puanlık aday bas bas bağırıyor da1 almazsın gibi yine de spoiler vermeyeyim![]()