Bildirim gelmedi yalnız, etkinlik akışında gördüm.52. Bölüm 2. Ön İzleme
@Yakamoz-Asi, @Sherlock, @Çiğdem-, @Yiğitt, @Bully, @Dosi, @gözlemci, @eskici, @mesmeso61, @vadikızı ve diziyi takip eden diğer üyeler.
Daha fırsatım olmadı. Bir de bölümün yarısı yavaşlatılmış sahne ve ağlamaklı sahneler üzerine geçtiği için, ister istemez içimden izlemek geçmiyor.
Ortalama bir söz bölümüydü zaten, güzeldi ama yorumlayacak çok bir şey yoktu.Daha fırsatım olmadı. Bir de bölümün yarısı yavaşlatılmış sahne ve ağlamaklı sahneler üzerine geçtiği için, ister istemez içimden izlemek geçmiyor.
Boşta kalırsam, ileri sara sara izlerim. Çukur'da örneğin böyle bir şey yok, yine hareketlilik oluyor.Ortalama bir söz bölümüydü zaten, güzeldi ama yorumlayacak çok bir şey yoktu.
Gelecek bölümün ilk fragmanı çok iyi özellikle, daha sağlam bir bölüm geleceği kesin.
Zaten uzun uzun yorumlayacak bir bölüm olsa ben yorumlardım çoktan.Baktım.
Dediğin gibi ortalama bir Söz bölümüydü, açılış bölümünden sonra hızlıca konuya giriş yapmak istemediler sanırım. Geçtiğimiz sezon hızlı hızlı gitmişlerdi sezon ortasında konusuz kalmıştık. Ethem Özışık bu sefer o hataya düşmeyecek gibi.
Yavuz’un Usta’yla diyalogları güzeldi, özellikle Atatürk’ün anlatıldığı sahne tüylerim diken diken oldu. Yavuz’un ajan sahneleri de keyifli, yerli James Bond’umuz oldu artık. Fiziksel olarak da benziyor zaten.
Onun dışında zeybek sahnesi güzeldi, bizimkiler şovlarını yaptı düğünde.
Yalnız acaba Tim bundan sonra bu şekilde mi devam edecek, yoksa başlarına başka bir komutan gelecek mi? Gerçi Fethi son bölüm komutanlığı yapabileceğini gösterdi.
Aaa vlla Çolakın öldüne hiç inanmadım @Yiğitt e anlatıp duruyordum Agah diyorlarda oyuncu diziden ayrıldığını açıkladı Ama Çolak ayrıldığını açıklamadı öyle bir oyuncu açıklamadan öyle ayrılmaz
Çolak açıkladı ayrıldığını sezon finalinde.Aaa vlla Çolakın öldüne hiç inanmadım @Yiğitt e anlatıp duruyordum Agah diyorlarda oyuncu diziden ayrıldığını açıkladı Ama Çolak ayrıldığını açıklamadı öyle bir oyuncu açıklamadan öyle ayrılmaz
Açıkcası Çolaksız olmuyor son 2 bölümdür yine Söze doğru dürüst bakmadım içimden gelmiyor , Tefo iyi ama Çolak lazım Çukur ile totelde bile fark 4 reytinglere çıktı Çolak olursa diziye tekrar bağlanırım o değilse yavas yavas bırakıyor gibiyim @Yiğitt @gözlemci
Aaa vlla Çolakın öldüne hiç inanmadım @Yiğitt e anlatıp duruyordum Agah diyorlarda oyuncu diziden ayrıldığını açıkladı Ama Çolak ayrıldığını açıklamadı öyle bir oyuncu açıklamadan öyle ayrılmaz
Açıkcası Çolaksız olmuyor son 2 bölümdür yine Söze doğru dürüst bakmadım içimden gelmiyor , Tefo iyi ama Çolak lazım Çukur ile totelde bile fark 4 reytinglere çıktı Çolak olursa diziye tekrar bağlanırım o değilse yavas yavas bırakıyor gibiyim @Yiğitt @gözlemci
Son bölüm baya iyiydi öneririm. Çolak’ın ondan sonra gelenlerden farkı onu aksiyon sahnelerinin direkt içinde izliyorduk, ondan sonrakiler daha çok uzaktan karar veriyor. Sarp Akkaya’nın karakteri Dragan’ı da aksiyonun içinde gördük ama o da daha çok emir veren bir kötü adam.
Zaten Çolak’ın öldüğü net bir şekilde gösterilmedi, bence o dönmüştür. Yani umarım odur.
Aaa onu bilmiyordum @YiğittÇolak açıkladı ayrıldığını sezon finalinde.
Derman.