o öyle süt dökmüş kedi numaralarını boşuna yapmıyorAaa bu foto benim zayıf noktam bununla savuşturuyor Maskeli beni![]()
![]()
![]()
o öyle süt dökmüş kedi numaralarını boşuna yapmıyorAaa bu foto benim zayıf noktam bununla savuşturuyor Maskeli beni![]()
![]()
![]()
acında boğul
Bu senin için geçerlidir fok olan sensinzaten fok böceği içinde fok içinde yaşamak cennette yaşamaya benziyormuş derler![]()
evet biz sustuk puanlarımız kafanda patlayacak pardon puanlarımızla konuşacağız![]()
Bu haftayı zayıf buldum boncuklarımı sandığa koyup oyladım ilk kezSusunSizi daha fazla dinlemek istemiyorum
![]()
Orası doğru MS bitince yine selam vermezo öyle süt dökmüş kedi numaralarını boşuna yapmıyorçıkarcı pis karanlık ruhlu @Maskeli Fedai nin bize işi düşmesin selam bile vermez her şey çıkar olmuş
![]()
Ondan gelecek hiç birşeyi istemem
Hah şunu bileydin işteo öyle süt dökmüş kedi numaralarını boşuna yapmıyorçıkarcı pis karanlık ruhlu @Maskeli Fedai nin bize işi düşmesin selam bile vermez her şey çıkar olmuş
![]()
Görende çok büyük fark var sanacak
hah işte böyle çıkar maskeni maskeli maskenin altındaki şirret yüzünü görelim
noldu puanların gelmeyeceğini anlayınca özündeki kötülük ortaya çıktı karpuz gibi![]()
Hhaha Maskeli haklı gibi bu sefer@Çiğdem- nerde ruh hastası var jüriye toplamış![]()
hepsine bir puan vermen olmamış amaBu haftayı zayıf buldum boncuklarımı sandığa koyup oyladım ilk kez![]()
![]()
![]()
nolmuş yani iyi olsada sana ne faydası var yalın iyi değilki ?
Yalın en efsane şarkısıyla geldinolmuş yani iyi olsada sana ne faydası var yalın iyi değilki ?![]()
vayy hain gül gibi jüri başkanın dururken psikopat yarışmacılarımı savunuyorsunHhaha Maskeli haklı gibi bu sefer![]()
![]()
![]()
forum halkı eve kedi köpek almıyor puan veriyorYalın en efsane şarkısıyla geldiForum halkı sahip çıkacaktır
![]()
Sen kime psikopat dedinvayy hain gül gibi jüri başkanın dururken psikopat yarışmacılarımı savunuyorsun![]()
forum halkı eve kedi köpek almıyor puan veriyoronun için sahiplenmek gibi bir düşünceleri yok
![]()
zaten hediye vermeye niyeti olan kim? boşuna sevinme sana yağmurlu havada tek damla su yokOnda
Ondan gelecek hiç birşeyi istemem![]()