Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu zehirli oku atmayacaktın.Sen ilk önce 1 kere yarı finale yada finale çık sonra konuş. Ucuz şey![]()
Bu zehirli oku atmayacaktın.Sen ilk önce 1 kere yarı finale yada finale çık sonra konuş. Ucuz şey![]()
@Çiğdem- nerde ruh hastası var jüriye toplamışsen bu hafta yalı kazığıyla birlikte elenip kendine yeni hobiler edineceksino yüzden lobileri boşver yeni hobiler edinmeye bak
![]()
hah işte böyle çıkar maskeni maskeli maskenin altındaki şirret yüzünü görelim@Çiğdem- nerde ruh hastası var jüriye toplamış![]()
Şu an çok gerginimhah işte böyle çıkar maskeni maskeli maskenin altındaki şirret yüzünü görelim
noldu puanların gelmeyeceğini anlayınca özündeki kötülük ortaya çıktı karpuz gibi![]()
parlakla yarışan sanki bizizŞu an çok gerginimÖn hazırlık yapıyorum elenirsem var ya siz göreceksiniz
Bütün parlakçıları üstünüze salacam
![]()
(Oyamadıparlakla yarışan sanki bizizgittin güzel bir şarkıcı buldunda oy mu alamadın bizden ? zaten @Bully e kinim var tam bir saydıramadan kaçtı forumdan onu temsilen seni oyacağız bu hafta
![]()
@Maskeli Fedai de @Bully gidince geldigeldim ki hain burda hala gitmemiş forumu açmamla kapamam bir oldu![]()
bakma @Maskeli Fedai yalı kazığına faydası dokunur diye kokmuş eski emekli hain codmine selam veriyor
Aaa Arslan Bey de oy vermeye devam ediyor Bully da verecek @Maskeli Fedai @sokak sanatiforumda olmayanların oy hakkı olmamalı @Bully ye niye oy hakkı tanıyorsunki?o zaman bende bütün konu komşuya haber vereyim gelip @Maskeli Fedai nin yalı kazığına bir puanı bassınlar
@Harunnn60 gagasına uyguladığın tarifeyi uygulaman lazımnasılki gaganın gönderdiği oyları geçersiz sayıyorsan eski püskü codminlerinde oy hakkı olmamalı
![]()
şeytan diyor puanlarını şimdi açıkla çarp yüzüne mort olsun(Oyamadı)
hediye olarak şimdiden gidip fok böceği toplayayım biraz ikiside çok sever
@Maskeli Fedai Kullandı gibi bencede @Bully u ama artık forumda olmadı için rahat oy verecek Bullybakma @Maskeli Fedai yalı kazığına faydası dokunur diye kokmuş eski emekli hain codmine selam veriyorzaten yalın elensin maskeliyle eski püskü codmin yine kanlı bıçaklı olur
![]()
bakma @Maskeli Fedai yalı kazığına faydası dokunur diye kokmuş eski emekli hain codmine selam veriyorzaten yalın elensin maskeliyle eski püskü codmin yine kanlı bıçaklı olur
![]()
Susun
Yalın'ı sevmesen bile beni seversin senşeytan diyor puanlarını şimdi açıkla çarp yüzüne mort olsun
ama şeytana uymayacağım yarışma gününü bekleyip seni usulca itekleyeceğiz yarışmadan![]()
kabul etmiyoruz başkanlara danışmadan böyle karar alamazsın
Aaa bu foto benim zayıf noktam bununla savuşturuyor Maskeli benibu resmi @Harunnn60 la bir yerden hatırlıyoruz pek sıması yabancı gelmedi kedinin![]()
evet biz sustuk puanlarımız kafanda patlayacak pardon puanlarımızla konuşacağızSusunSizi daha fazla dinlemek istemiyorum
![]()
Acımız var...
O başkanlardan sana fayda gelmezkabul etmiyoruz başkanlara danışmadan böyle karar alamazsınbiz burda neciyiz ?
sizde bir el atın fikirlerime gereksiz başkan yardımcıları @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxxbu davada yalnız bırakmayın beni
![]()