Zeynep, Leyla'ya bu durumu açıklayınca çok sağlam dram çıkacak![]()
Aynen öyle ben bide şeyi merak ediyorum tanıtımda Leyla Zeynebe kelepçe vuruyordu o ne zaman olacak
Zeynep, Leyla'ya bu durumu açıklayınca çok sağlam dram çıkacak![]()
Bakalım anlarız birazdanAynen öyle ben bide şeyi merak ediyorum tanıtımda Leyla Zeynebe kelepçe vuruyordu o ne zaman olacak![]()
Bakalım anlarız birazdan![]()
Oh suratına yapıştırdıBak sen iğrenç herife bak zeynebin kardeşine göz koyuyor![]()
Oh suratına yapıştırdı![]()
Zeynep'in hikayesini özellikle merak ediyorum.ya göremedim abimlere çay koyuyordum oh iyi etmiş o zaman o herif zeynebin kardeşe göz koydu bırakmaz peşini ya
Zeynep'in hikayesini özellikle merak ediyorum.![]()
Zeynep'in hikayesinde sadece tecavüz mü var bakalımBende ama Zeynebin hikaye belli Cihanın kardeşi belliki tecavüz etmiş sırırmız dediği bence o ben Leylanın hikayesini merak ettim Cihana aşığım derken ne olduda nefret etti bu kadar bu adamdan![]()
Zeynep'in hikayesinde sadece tecavüz mü var bakalım![]()
Sapık işteYeni Kemal
![]()
Leyla haddini bildirdi Cihan'aOnda bir sempatiklik vardı bunda oda yok bee
Leyla haddini bildirdi Cihan'a![]()
Öyle olacak gibi şimdi görürüz onuBeter olsun o Cihan Leylayı da kandırmış gibi Zeynep Leylanın evlendiği gün tecavüze uğramış gibi yaa
![]()
Öyle olacak gibi şimdi görürüz onuyalnız 2 saat 15 dakikadır reklamsız gidiyor
fazla uzamasa keşke
![]()
Ben asıl 2.bölümü bekliyorum çünkü çoğu sahneyi biliyoruz tanıtımlardan şimdi bilmediğimiz şeyler göreceğiz.Dur dur reklamsız daha iyi heyecanı kaçmasın