Try everyway that you can
Oylarımı kullandım, umarım favori üçlüm elenmez.
Dark beyin sağı solu belli olmaz 1 bile yapıştırmış olabilirBu şarkıya bile tam puan vermediysen @Çiğdem- seni jürilikten men edecekmiş.![]()
I try I try, make me first again.Try everyway that you can![]()
Şu @DarkLegenD kadar müzik zevki kötü bir insan görmedim.Dark beyin sağı solu belli olmaz 1 bile yapıştırmış olabilir![]()
![]()
![]()
evri döt aykeni seven çok, açık ara şampiyon olursun demiştim sana
berbat olmuş foktan bişeye benziyor videoBugün oylarımı kullanmıştım.
@bazinga @Yiğitt @Maskeli Fedai @denizz19 @kerem hepinizi çeyrek final başarınızdan ötürü tebrik ederim, bundan sonra hakkınızda hayırlısı artık.
@Çiğdem- canım senin de emeklerine sağlık, bu haftaya kadar elimden gelen desteği verdim, yarı final ve final haftalarında ve daha sonrasında burada olamayacağım için üzgünüm..
@Harunnn60 ın hazırladığı video da harika olmuş bu arada, @destere ye yer verilmemesi harika haber.![]()
sallanan kuyruğu kopsun
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Harunnn60 beni kırmayıp yine o muhteşem videolarından birini hazırladı yine yarışmamız için
Bıktık senin Gülben'inden