artık bu lafın üstüne ne diyebilirizkibi insan 7siznde neyse 70inde de odur![]()
Oylarıyla çeyrek finale kadar gelmemizi sağlayan herkese teşekkürler. Kenan Doğulu'nun Türk pop müziği için ne kadar özel biri olduğunu, farklı tarzlarda kaliteli eserler sunduğunu bir kez daha görmüş oldum. Sadece üç haftamız var ama hala elimizde onlarca hit, üst düzey şarkı var. Umarım bazı şarkılarını daha çok kişiye ulaştırmada payımız olmuştur bu yarışmayla. Layık görürseniz bu hafta dışında iki şarkı daha paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Herkesin hayattaki tenceresini, kapağını bulması dileğiyle.
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Efsane düetle karşınızdayız. 'Çeyrek Asır' albümünde yer alan ve 94 milyon dinlenmeyi geçen bu düet forumumuzda da çok sevilmişti. Desteklerinizi bekliyoruz.
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @gözlemci @Çiğdem-
Öncelikle forum üyelerine teşekkür ediyorum destekleri için. Uzun bir maratonun sonunda çeyrek finale kadar gelmeyi başardık. Yine desteklerini bekliyor olacağız.
Bu hafta sizlerle zamanda yolculuk yapıyoruz. Tarih 2004, genç bir adam piyasaya çıkıyor. O dönem çıkardığı albümünün "Zalim" adlı şarkısıyla bir anda hayatımıza giriyor. Büyük bir çıkış yakalıyor ve o günden bugüne kadar yaptığı şarkılarla gönlümüzde taht kurmaya devam ediyor.
Bu şarkı sıradan bir eser değildir. Özlediğimiz, unutamadığımız, çocukluğumuz kısaca mazimizdir... Dinlerken eski güzel günler aklınıza gelsin.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @destere @Doğu @MasacRE- @bazinga @xBUGRAx @ozmoturk @kerem @serhatt @MEnes @batuhankaralar @Sherlock @Felon @Aserat @ozgur2113 @MayısKralı @turkuazz @-potterhead- @sokak sanati @xemrexxx @mrt-06 @BesaleT @dreamy @Sherlock @Billy Kane @tolgab @gözlemci @mesmeso61 @vadikızı @HachiKo @YıldırıM @cookies
istemezsin eminim yorum falanBu şarkıya tam puan bekliyorum senden, yap yorum.![]()
kim temiz ki bu hayattaartık bu lafın üstüne ne diyebilirizkievvelin pismiş ahirin zaten foka benzer
![]()
istemezsin eminim yorum falanyorumun olumlu olma ihtimali trilyonda bir bile değil
![]()
Ne taktiği be fok başkantaktiği codminlerin yüzkarası @Bully den aldığın çok belli ama ne yapsan nafile eleneceksin![]()
elenince kalpten gideceksin onu anlatmaya çalışmış vadikızıİlk defa bir şarkıma kalp attın abla 😱 Yoksa yüksek mi vereceksin![]()
![]()
(Elenmedi ve şampiyon olduelenince kalpten gideceksin onu anlatmaya çalışmış vadikızı![]()
tüm bunlar puan olarak sana dönecektir sen konuş özgürceNe taktiği be fok başkan![]()
ben tabiki benden daha temizi yokturkim temiz ki bu hayatta![]()
Bu hafta elenmek yoktüm bunlar puan olarak sana dönecektir sen konuş özgürce![]()
Kullanmamıştım, şimdi seni yakmak için kullanıyorum.bu şarkıyı kullanmışmıydın yoksa kullanacakmısın ?![]()