Doğum Günün Kutlu Olsun Maskeli Fedai

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
57,365
Puanı
1,060
1-8.jpg

Bugün, forumumuzun sevilen, trollüğüyle ve salmışlığıyla ünlü üyelerinden @Maskeli Fedai nin doğum günü. Kendisinin doğum gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.

Burak'la, foruma ilk geldiğim zamanlar, yani 2013'te tanışıp samimi olduk. 5 yıllık eskimeyen bir dostluğumuz, kardeşliğimiz var onunla. Hani kiminle saçmalıyorsan onunla mutlusundur derler ya, bu melun da öyledir benim için :A Sırdaşımdır, adamın hasıdır kendisi. :D İyi ki doğdun melunum, seviliyorsun :D Geleyim hediyelerine :A İlk hediyeni ms'de 1.olarak aldın aslında :A

Sen misin ms'de Serdar'ı alıp elemek isteyen, al sana :A

,IslAGii8CECrBF13vBIG7g.jpg

561580a4f018fb6340d60fc7.jpg

Hepsi börtdey Melun :X bunlar da hediyelerin :A
Do0eqGIW4AAxDww.jpeg

Hediyeler için utanıp da böyle olma :A

Dov837AW0AEVR1Y.jpeg

Mutlu Yıllar

Geçen yine Yalın ayak betona basarken fotoğraf çektim sana hediye edeyim onu canım :A

images.jpeg

1-8.jpg

Bugün, forumumuzun sevilen, trollüğüyle ve salmışlığıyla ünlü üyelerinden @Maskeli Fedai nin doğum günü. Kendisinin doğum gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.

Burak'la, foruma ilk geldiğim zamanlar, yani 2013'te tanışıp samimi olduk. 5 yıllık eskimeyen bir dostluğumuz, kardeşliğimiz var onunla. Hani kiminle saçmalıyorsan onunla mutlusundur derler ya, bu melun da öyledir benim için :A Sırdaşımdır, adamın hasıdır kendisi. :D İyi ki doğdun melunum, seviliyorsun :D Geleyim hediyelerine :A İlk hediyeni ms'de 1.olarak aldın aslında :A

sondaki iki ödülü ben alayım @Maskeli Fedai yi aşar bu ödüller boşuna hiç olmasın :)
kutlarım maskeli doğmasaydında olurdu ama işte allahın takdiri doğmuşsun bir kere mecburen kutlayacağız :)

Galatasaray taraftarı dostum, Belhanda'nın en büyük savunucusu doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu, sağlıklı senelere. :) @Maskeli Fedai

younes-belhanda-galatasaray_ulq217yv1vh01unqgejtc93oy.jpg

ec926b7a6ca7400d10ed068a777d04d1.jpg

Geçen sene ben açmıştım konusunu bu sene @Bully kardeşime kısmetmiş ellerine sağlık muhteşem hediyeler vermiş trolle hiç hak etmese de :A Şaka bir yana @Maskeli Fedai ile olan sohbetlerimiz beni her daim neşelendirir. En sıkıntılı zamanlarımda bile onun goygoyu sayesinde yüzüm bir nebze güler. Allah dostluğumuzu daim etsin nice sağlıklı yaşlara. İyi ki doğmuş :) Yeter bu kadar sıva civa :A Al bakalım hediyen adamın kralı :) 😉
F49C5021-BD39-4D8F-B30B-490BF53EC0F8.jpeg

1-8.jpg

Ahaha meluna teşekkür ediyorum konuyu açtığı için :A Yazdıkların ise duygulandırdı :bhr: Beraber nice yıllara diyelim o zaman :A

Hediyelerim şahane :Z

Geçen sene ben açmıştım konusunu bu sene @Bully kardeşime kısmetmiş ellerine sağlık muhteşem hediyeler vermiş trolle hiç hak etmese de :A Şaka bir yana @Maskeli Fedai ile olan sohbetlerimiz beni her daim neşelendirir. En sıkıntılı zamanlarımda bile onun goygoyu sayesinde yüzüm bir nebze güler. Allah dostluğumuzu daim etsin nice sağlıklı yaşlara. İyi ki doğmuş :) Yeter bu kadar sıva civa :A Al bakalım hediyen adamın kralı :) 😉
Ekli dosyayı görüntüle 62161
@Bully gibi duygulandırdın :bhr: Sizi seviyorum canlarım :love1:

@Maskeli Fedai İyi ki doğdun sana efsane şarkımızı hediye ediyorum doğum gününde hala dinleyebilirsin eskimez :Z:Z:Z @Bully
Bugün bana laf atmak yok ona göre :A Onun dışında senin konunda zaten yazmıştım senin hakkında düşüncelerimi :A Vadicilerin içinde en çok beni sevdiğini söylüyordun :bhr: Sağol :A

Musti'yi dinleyelim bakalım severiz :A

@Maskeli Fedai doğum günün kutlu olsun kardo nice mutlu yıllar diliyorum. :) Goygoyun keyif verir eğlendirir, muhabbetin iyidir hoştur ama şu Yalın ve Belhanda inadından vazgeçersen tam olacak. :A

Sana sanatsal bir hediye veriyorum. Bundan ötesi yok yani. :A Oscar'ı sonuna kadar hak eden ayı gibi ayı bee. :A :A

35d9f84e-fb4d-4fa6-a1a8-dab96de74a56.png