'Jet Sosyete' Başlamadan Gün Değiştirdi!

6-7 reytinge düşen SAK’ı mı diyorsun. Jet Sosyete pazar günü 8’i (ve ilk bölümüyle de olsa 10’u) görmüş dizi merak etme. :A

Çarşamba doğru düzgün dizi yok o yüzden iyi gitmeme şansı da yok. :A

Valla çok dua ettim sonunda kabul oldu. Bu arada bir daha TV8’e laf atarsan karşında beni bulursun söyleyeyim. :A
Iyyy avatarını bile TV8 yapmış.ss

Birkaç ay sonra görecem seni :A

İletişim kuramayacağım bu avatarla. :A:A

Aaa daha düne kadar demediğini bırakmıyodun şimdi yancısı mı oldun :A

Iyyy avatarını bile TV8 yapmış.ss

Birkaç ay sonra görecem seni :A
Olur da bir yamuk yaparsa tüm köprüleri yakarım tabii ama o zamana kadar size aşkımızın nişanesi olan şarkıyı hediye ediyorum. :A

Tschüss. Auf Wiedersehen. :Z
Zirveyi aldığımızda görüşeceğiz zaten endişelenme. :A
Acun'dan yine güzel hamle :A SAK , A/B'de kötü zaten, Jet Sosyete iş yapabilir. :D
Çarşamba gününe alternatif olabilir. :A
Bilir'leri bırakalım yapar ve olur'a geçelim. :A

Olur da bir yamuk yaparsa tüm köprüleri yakarım tabii ama o zamana kadar size aşkımızın nişanesi olan şarkıyı hediye ediyorum. :A

Zirveyi aldığımızda görüşeceğiz zaten endişelenme. :A

Bilir'leri bırakalım yapar ve olur'a geçelim. :A
İnşallah olur, ben destekliyorum diziyi. :A

Profesyonel bir yöneticinin alabileceği bir karardı. Diriliş ve SAK dışında rakip yoktu ab'de her türlü Diriliş gelse dahi +5'den düşeceğini zannetmiyorum.

İyi ya SAK'ı bitirme işlemleri güzel gidiyor. Bunlar AB'den çalarlar, Diriliş'te Total ve ABC'den çalırsa müthiş olur.

SAK karşısında şansı yok :A

TV8 müdürü geçenlerde Perşembe gününde büyük AB boşluğu var o yüzden aldık diyordu ne değişti şimdi :F :F
2018'in en karavana tespiti. :A

4JET SOSYETETV826-12-201820:29:3123:18:266.8814.91
5SEN ANLAT KARADENIZATV26-12-201820:44:3324:17:525.0211.32

2018'in en karavana tespiti. :A

4JET SOSYETETV826-12-201820:29:3123:18:266.8814.91
5SEN ANLAT KARADENIZATV26-12-201820:44:3324:17:525.0211.32
Bu geçici hevesin tadını çıkar :A

Kulvarları çok farklı iki dizi hangi kafayla öyle demişim :A

Ay 2018’in en döneği de sen olursun o zaman :A Acun’a ve TV8’e demediğini bırakmazken şimdi Acun fanı oldun :A

Bu geçici hevesin tadını çıkar :A

Kulvarları çok farklı iki dizi hangi kafayla öyle demişim :A

Ay 2018’in en döneği de sen olursun o zaman :A Acun’a ve TV8’e demediğini bırakmazken şimdi Acun fanı oldun :A
Haziran'da Jet Sosyete 2. kez sezon finali, SAK ise final yaparken pişman olacaksın bu lafların için. :Z

Haziran'da Jet Sosyete 2. kez sezon finali, SAK ise final yaparken pişman olacaksın bu lafların için. :Z
La onu şakasına diyorum bak altta hangi kafayla demişim onu diyorum :F AB’de iyi gideceği belliydi zaten ama fena sallamışım :A

İşine gelen kısmı alıntılamışsın sadece, hadi alttaki kısım için de bir şey söyle :A Bu gidişle o laf söylediğin Survivor’ın bile fanı olacaksın :A

La onu şakasına diyorum bak altta hangi kafayla demişim onu diyorum :F AB’de iyi gideceği belliydi zaten ama fena sallamışım :A

İşine gelen kısmı alıntılamışsın sadece, hadi alttaki kısım için de bir şey söyle :A Bu gidişle o laf söylediğin Survivor’ın bile fanı olacaksın :A
Keşke tüm dönmeler böyle güzel olsa. :Z :A