'Jet Sosyete' Başlamadan Gün Değiştirdi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
949b8004-d890-428f-b997-9b57d690b3bc.jpg

TV8'e transfer olan komedi dizisi Jet Sosyete'de sürpriz değişiklik!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan ve Şahin Irmak'ın paylaştığı; perşembe akşamı 2. sezona başlayacağı açıklanan yapım, son dakika kararıyla çarşamba gününe alındı.

Jet Sosyete, yeni sezon ilk bölümüyle Çarşamba 20.00'de TV8'de!

:Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z

Perşembe de fena gitmezdi ama çarşamba bomboş dururken ve SAK dışında doğru düzgün reyting alan dizi yokken harcanacaktı. Sonradan gün değiştirmekle uğraşmak yerine böylesi çok daha güzel oldu. Geriye sadece yapacağı şovu izlemek kaldı. Ay ben bu kanala aşık olmayayım da ne yapayım. :bhr: :bhr: :bhr: :love1: :love1: :love1: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley:

SAK karşısında şansı yok :A

TV8 müdürü geçenlerde Perşembe gününde büyük AB boşluğu var o yüzden aldık diyordu ne değişti şimdi :F :F

:Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z :Z

Perşembe de fena gitmezdi ama çarşamba bomboş dururken ve SAK dışında doğru düzgün reyting alan dizi yokken harcanacaktı. Sonradan gün değiştirmekle uğraşmak yerine böylesi çok daha güzel oldu. Eyvah Düşüyorum'u geçtiğinde Star da kafasını duvarlara vurur artık. Ay ben bu kanala aşık olmayayım da ne yapayım. :bhr: :bhr: :bhr: :love1: :love1: :love1: :oley: :oley: :oley: :oley: :oley:

Çarşamba pek iyi oranlar alacağını sanmıyorum ben ya :D

Acun sabah konuk olduğu programda Perşembe başlayacak demişti ama hemen gerekli hamleyi yapmış. Bu adamın başarılı olmasının sebebi yapılması gerekeni hemen uygulaması bence. :A

Çok doğru ve mantıklı bir gün seçimi olmuş. SAK'ın ve Diriliş'in yanına bir, belki iki dizilik daha kontenjan var o gün. AB'de kesin ilk 5 içerisinde yer alacaktır, Perşembe olsa Total'de çok kötü gidebilirdi. Şimdi o grupta da aşırı gerilerde kalmaz.

SAK karşısında şansı yok :A

TV8 müdürü geçenlerde Perşembe gününde büyük AB boşluğu var o yüzden aldık diyordu ne değişti şimdi :F :F
6-7 reytinge düşen SAK’ı mı diyorsun. Jet Sosyete pazar günü 8’i (ve ilk bölümüyle de olsa 10’u) görmüş dizi merak etme. :A
Çarşamba pek iyi oranlar alacağını sanmıyorum ben ya :D
Çarşamba doğru düzgün dizi yok o yüzden iyi gitmeme şansı da yok. :A
40 kere söyleyince olurmuş,hadi yine iyisin :A @Aserat
Valla çok dua ettim sonunda kabul oldu. Bu arada bir daha TV8’e laf atarsan karşında beni bulursun söyleyeyim. :A

Acun'dan yine güzel hamle :A SAK , A/B'de kötü zaten, Jet Sosyete iş yapabilir. :D

6-7 reytinge düşen SAK’ı mı diyorsun. Jet Sosyete pazar günü 8’i (ve ilk bölümüyle de olsa 10’u) görmüş dizi merak etme. :A

Çarşamba doğru düzgün dizi yok o yüzden iyi gitmeme şansı da yok. :A

Valla çok dua ettim sonunda kabul oldu. Bu arada bir daha TV8’e laf atarsan karşında beni bulursun söyleyeyim. :A
Aaa daha düne kadar demediğini bırakmıyodun şimdi yancısı mı oldun :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961