Jet Sosyete'nin Yeni Sezon Tarihi Değişti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
949b8004-d890-428f-b997-9b57d690b3bc.jpg

TV8'e transfer olan Jet Sosyete'nin yeni sezon tarihinde değişiklik yaşandı.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak'ın paylaştığı yapımın 4 Ekim'de ekrana gelmesi beklenen 2. sezon ilk bölümü 11 Ekim'e ertelendi.

Jet Sosyete, yeni sezonuyla 11 Ekim Perşembe 20.00'de TV8'de!

daha tanıtımda bile yakında yazıyoken bu tarihlerı nereden göruyosunuz sankı oyle sallıyosunuz gibime gelıyo ya tutarsa (b)

İyi bir tarih.Perşembe günü özellikle AB ve ABC1 grubunda güzel iş yapacaktır. TV8'de olmasının şöyle bir avantajı var; çoğu bölümlerde starlar diziye konuk olacaktır muhakkak.

daha tanıtımda bile yakında yazıyoken bu tarihlerı nereden göruyosunuz sankı oyle sallıyosunuz gibime gelıyo ya tutarsa (b)
Cengiz Bozkurt Ekim'in ilk haftası demişti hangi gün yayınlanacağı da belli olduğu için öyle konu açtım. Ama dünkü fragmanı 11 Ekim Perşembe diye paylaşmış. Sevdiğim bir dizi de olsa kesinlikle sallamayla haber açmam.

Cengiz Bozkurt Ekim'in ilk haftası demişti hangi gün yayınlanacağı da belli olduğu için öyle konu açtım. Ama dünkü fragmanı 11 Ekim Perşembe diye paylaşmış. Sevdiğim bir dizi de olsa kesinlikle sallamayla haber açmam.
eger Cengiz Bozkurt oyle paylasmışsa okey takıp etmedigim için gormedim ben tahmın ettin dıye düsündüm konuda bu bilgiyi verseydin daha iyi olurdu :)

Her dizisini tutturan Medyapım bu günde bile yeni dizisini tutturamadıysa Jet Sosyete nasıl tutsun? Geçen sezon Pazar günü yayınlanıp 2 reyting alıyordu, bu Perşembe 1 reytingin altına düşerse şaşırmam. Bu dizi en iyi Cumartesi gider, başka günde tutmaz. :X

Her dizisini tutturan Medyapım bu günde bile yeni dizisini tutturamadıysa Jet Sosyete nasıl tutsun? Geçen sezon Pazar günü yayınlanıp 2 reyting alıyordu, bu Perşembe 1 reytingin altına düşerse şaşırmam. Bu dizi en iyi Cumartesi gider, başka günde tutmaz. :X
Medyapım değil MF Yapım'ın dizisi o. Yine buram buram kıskançlık kokusu alıyorum. :A