82.899 bin üyeymişim vayy be toplamda zaten 83.745 üye var yavaş mı ilerliyoruz bana mı öyle geliyor :S
ben üye olmadan sadece reyting bölümüne bakıyordum üye olmuyordum ama sonra oldum bir yorum yazmak istedim gerisi geldi zaten
Eskiden forumda link vs görüntülemek için üyelik istiyorduk o yüzden mecbur herkes üye oluyordu. Şimdi ise üyelik almadan da forumu sorunsuzca gezebiliyorsun o yüzden üyelik almaya gerek duymuyor kimse. Sadece yorum yazmak isteyen üye oluyor Yoksa eski uygulama devam etseydi belki de 250.000 üye olmuştu Ama girip hemen çıkacak üyelerdense forumda vakit geçiren, aktif olarak katılım gösteren üyelerin olması daha iyi
Ben de bulamadım diye açtım.Bu konu açılmıştı ama bulamadım linki maalesef.
Bu konu açılmıştı ama bulamadım linki maalesef.
Nasıl bulamadınız ?Ben de bulamadım diye açtım.
Uzunca anket vardı sanki bu konuda.
Bu konuda ben mesaj yazdığım için buldum .Başka konularda vardır belkiUzunca anket vardı sanki bu konuda.
Ben de yazmıştım. Anket yoksa konuyu birleştirelim. Anketli güncel konu olsun.Bu konuda ben mesaj yazdığım için buldum .Başka konularda vardır belki
Öyle değil ben 2009'da ki konuyu uplatmıştım o zaman .Aklımda kalmış yani .Birleştir hacı senin yetkin yok mu ?Ben de yazmıştım. Anket yoksa konuyu birleştirelim. Anketli güncel konu olsun.