NOW Bir Deli Rüzgar - Dizi Yorumları

Dizinin tekrarları da 2 reyting almış. Giriş kısmına baktım baya sarıyor oyuncular yakışmış rollere. Bence 6-7 bandında sezonu götürür bu iş.:X

3 reytingle başlayan dizi güzel başladı dün 6 alan Gülperi kötü başladı diyorsun objektiflik nerede. :A

Ben iyi başladı demedim ki. Tekrarı iyi gitmiş dedim. Dizinin 2. Bölümde ne alabileceğini tekrarı belli eder. 2. Bölüm artacak bir iş ama Gülperi düşük gitti tekrarlarda:X

Dizimiz bugün AB 5 ABC1 5 TOTAL İSE 4.50 ALACAK İNŞALLAH en az!:bhr:

Hem geçmiş hem de şimdiki hallerini izlemek acayip zevkli hiç sıkmıyor.Umarım ratinge yansır bu yarın !! amin Allah'ım..:bhr: @vadikızı

Güzeldi 2. bölüm de. 1978 dönemi çok iyi. :Z

Melike reyisin meşhur olduğu şarkıyı Ali yazmış. :bhr: Melike aileyi dağıttı, nefret dağları birikmeye başladı.. Çöpün yanında donmak üzere bulunduğu hale nasıl geldi bu kadın.. :(

Uğur, Sevim Soylu'nun da oğlu olabilir demiştim Melike'nin çıktı babası kim bakalım. :A

Melike ile Reşat ikilisine bayıldım. Dizide çok tehlikeli çiftler var. Biride 3. Bölün ön izlemesinde:D

d219e808-d8ec-46ef-a02d-189cfa4604e4.jpg

FOX TV’nin yeni ve iddialı dizisi “Bir Deli Rüzgar” bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını TMC Film'in, yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Volkan Gürses’in üstlendiği dizinin kadrosunda Berk Cankat, Almila Ada, Pınar Deniz, Hatice Aslan,Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu'nun yanı sıra Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Eda Özel, Meriç Özkaya, Kuzey Dönmez ve Naz Sayıner de yer alıyor.

''Bir Deli Rüzgar'' yeni bölümleriyle her cumartesi 20.00'de FOX TV'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...
Total’de 3.94 ile 1, AB’de 4.25 ile 2, ABC’de 4.51 ile 1. olmuş. Maalesef tutacak gibi. :A
O nasıl bi jeneriktir. Klarnete üflerken sanki içime üfledi adam gözümden yaş geldi.:(
Pınar Deniz çok güzel, çok da yakışmış. :bhr:

Kafa atma sahnesi de güzeldi :A
Fazla kalmadı zaten 6 ya da 7 bölüm falan. :D Ne diyorsun tutar mı dizi?
Fragmanların aksine çok iyiydi düşük başlarsa nedeni bu. İzleyenlerin önerisiyle tekrarları iyi gider umarım. :D
Ben bakmayı düşünmüyorum yeteri kadar dizim var :D
Ben beğendim niyeyse :A Fragmanlae umut vermiyordu ama geçmiş sahneleri güzel yapmışlar :Z Pınar Deniz süper olmuş :bhr:
Eski sahneleri çok güzel günümüze hiç dönmesin. :A @xBUGRAx
Dizi şu an burdaki platoda karakol sahnesi çekiyor ama az oyuncu gelmiş galiba sanırım 1-2 oyuncu max çünkü karavan 2 tane