Jet Sosyete'nin 2. Sezon Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
949b8004-d890-428f-b997-9b57d690b3bc.jpg

TV8'e transfer olan Jet Sosyete yeni bölümleriyle geri dönüyor.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Aslı Bekiroğlu, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu ve Nursena Yılmaz'ın yer aldığı yapımın 2. sezon ilk fragmanı bu akşam, Kızım'ın reklam arasında ekrana gelecek.

Jet Sosyete, yeni sezonuyla çok yakında TV8’de!

Sen diğer bölümlerde daha çok konu açıyorsun diye bir şey demedim yoksa sen de açma. :A

Bana bırakmazsan AsYiğ diye bir şey kalmaz. :A
Bilmem, az konu açtığımı düşünmüştün. Seni kendine getireyim :A:A
He yani fragman cikinca onun icinde ayri konu acilacak, anladim. Yani bu konuya ekleme yapilsa olmuyor mu. :A :A :A

Bak yine JS damarim tuttu @Dosi :F
Ah ah sen böyle yazdıkça keyifleniyorum sonrada gideceğini düşününce bir burukluk hissetmiyor değilim :T: Geçen çeneyi açıp iyi alıştırdın bizi :T:
Bari kalıcı bir gidiş olmasın...

He yani fragman cikinca onun icinde ayri konu acilacak, anladim. Yani bu konuya ekleme yapilsa olmuyor mu. :A :A :A

Bak yine JS damarim tuttu @Dosi :F
Her dizinin fragmanı için ayrı konu açılır ben ne yapayım. :A

Ah ah sen böyle yazdıkça keyifleniyorum sonrada gideceğini düşününce bir burukluk hissetmiyor değilim :T: Geçen çeneyi açıp iyi alıştırdın bizi :T:
Kapışma varsa başı ben çekiyorum. :A @Billy Kane
Yakında gideceğim zaten bunlar son konularım. Hadi bir iyilik yapın. :A

Cok fazla vaktim olmayacak, girer cikarim, belki profil mesaji da yazarim ama yorum yapmama kararim var. O kesin. Deneme süresi 1 ay. Bakalim dayanabilecek miyim. :A

Bu forumun aliskanliklarina deli oluyorum ama yapacak bir sey yok. :D Keyfini cikar, bol sans konu acarken. :A

Cok fazla vaktim olmayacak, girer cikarim, belki profil mesaji da yazarim ama yorum yapmama kararim var. O kesin. Deneme süresi 1 ay. Bakalim dayanabilecek miyim. :A

Bu forumun aliskanliklarina deli oluyorum ama yapacak bir sey yok. :D Keyfini cikar, bol sans konu acarken. :A
Başarırsın, var la yok arasısın zaten :A
Arada girecek olman güzel :Z temelli gidiş sandım. Arada ses ver bana :A

Tamam tamam, ben karışmıyorum :A açarsan etiketkede gelip yorum yapayım :A