"Aleyna Tilki star falan değil"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,247
Puanı
1,060
2154511_810x458.jpg

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak katıldığı bir programda Aleyna Tilki'yi topa tuttu. Güzel şarkıcı Aleyna için "Aleyna Tilki star falan değil, açık açık beğenmiyorum, tarzını da sevmiyorum, bana hitap etmiyor. Ortada bir şey yokken varmış gibi gösteriliyor. Bir sanatçıda ses varsa vardır, yoksa yoktur. Herkes arabesk söylememeli." şeklinde sert sözler sarfetti.

Bu açıklamalardan sonra Aleyna Tilki'nin Twitter'de paylaştığı "Zavallı" gönderisinin Dilan Çıtak için olduğu iddia edildi.
20180928_002703.png

:DAleynanın sesi çok güzel bence çokta güzel söylüyor şarkıları kendisi sevmemiş olabilir ama bu böyle yani Aleyna seviliyor açıkcası ben severek dinliyorum

Yani 4 aydır yayınlanmış olan klibinin izlenme oranına Aleyna 1 günde sahip olduğu için böyle bir hamleyi normal karşılıyorum :A
Ben beğenmiştim bu şarkısıyla onu fakat şimdi hafif kinlendim :A
"Bırak, kazandığını zannetsin zavallı."

Normalde dinlemiyorum bu kızı ama takdir ettim. :D

Ağzına sağlık,doğru söze ne denir :A :A :A

Dilan Çıtak kim? Aleyna Tilki'de mi oynuyor?

Dilan hanım, @Çiğdem- ve benim yeni favorim. :A

Bırakın "kazandım" zannetsin zavallı...

Güzel konusmus valla helal. :A

:DAleynanın sesi çok güzel bence çokta güzel söylüyor şarkıları kendisi sevmemiş olabilir ama bu böyle yani Aleyna seviliyor açıkcası ben severek dinliyorum

Yani 4 aydır yayınlanmış olan klibinin izlenme oranına Aleyna 1 günde sahip olduğu için böyle bir hamleyi normal karşılıyorum :A
Ben beğenmiştim bu şarkısıyla onu fakat şimdi hafif kinlendim :A

:A:AKi Aleyna yeni şarkıyla bu orana ulaştı Dilanınki cover şarkıydı sevilen bir şarkıydı oda

“Ortada bir şey yokken varmış gibi gösteriliyor. Bir sanatçıda ses varsa vardır, yoksa yoktur.“

Pardon? :D