Çukur - 36.Bölüm Fragmanı | 2.Sezon 3.Bölüm

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,535
Puanı
1,060
Show TV'nin sevilen dizisi "Çukur"un 36.Bölüm fragmanı yayınlandı.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği,yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli,Dilan Çiçek Deniz,Ercan Kesal,Perihan Savaş,Erkan Kolçak Köstendil,Öner Erkan,Rıza Kocaoğlu,Erkan Avcı,Berkay Ateş,Necip Memili gibi isimler yer alıyor.

"Çukur" yeni bölümüyle 1 Ekim Pazartesi Akşamı Show TV'de

Son düzenleme:
Yavaş yapın fragmanı! Yakalayamadım. Sinirim bozuldu. Beklentileri de yükselttiniz.

Meke'ye de iyice ayar oldum. Çok boş atar gider yapıyor. Muhittin'le birlikte ölmeliydi.

Of of of. Muazzam fragman be.

Necip Memili ve Aras Bulut'u karşılıklı kavga ederken izlemek muazzam bir keyif verecek, ikisi de döktürüyor. Umarım sansürsüz yayınlanır bu bölüm Puhu'da. Onun dışında Vartolu'da ekibe katılıyor ve sezon finalinin son sahnesine gelmiş oluyoruz. Dördüncü bölüm itibariyle yeni sezon tam anlamıyla başlayacak muhtemelen. Bu bölümün yayınlandığı gün önemli bir maç yoksa ve havalar soğuk olmaya devam ederse 12-13 reyting gelebilir.

Son bir ekleme yapayım: Şu Meke'yi öldürün. :A

Harika ve çooook ilgi çekici bir fragman. Sezon finaliyle bağlıyorlar ancak flashbacklerin tümünü anlatacaklarsa bölümün 1 saati buna ayrılmak zorunda. Çünkü ölen ölmeyen ve arada yaşanan çok fazla olay var. Bilmiyorum ileriki bölümlere mi yayacaklar yoksa tek bölümde mi anlatacaklar. Ama en az 45 dakika veya 1 saat flashback olacak. Ve mantık hatası olmayan düzeyde olmak zorunda. Ölmeyen kişiler nasıl ölmemiş ölenler nasıl ölmüş sağlam mantık dahilinde güzelce anlatılmalı. Bekliyoruz bakalım. :)

Bu Cumali babasından dolayı Mekeye biraz sabreder ama en sonunda kafasına sıkar bence.