FF Online Futbol Ligi 30.Hafta Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,494
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
attachment.php

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    47.9 KB · Hit: 160
tabi o zaman herkese 5 atıyodunuz 2 tane önemli eksiğimiz vardı yoksa:D

Aydın Yılmaz'ın müthiş oyunuyla ve hat-trick'i ile beklediğimizden çok daha kolay geçtiğimiz bir maç oldu ve Konya maçındaki kaybımızı telafi etmiş olduk böylece. Sezon başında ilk 4 bizim için hayalden de öte bir şeydi fakat artık gerçekleştirmeye çok yakınız. Sonuna kadar bunu korumak için elimizden geleni yapacağız :)

siz gerçekten iyi menejerlersiniz ben özel antreman falan hepsini harcadım ilk haftalarda üstlerde olmamımın sebebi buydu ama bir dahaki ofmde aynı hatalara düşmem:D

ulaşamadım şaka bir yana sezon başında yaptığım mallıkların cezası:D

Trabzonu kim yönetiyor takımın içine etmiş 😡 ben bıraktığımda 4cüydü ve averajla 3.cü olabiliyorduk 😡

Deplasmanda güzel bir beraberlik aldık. Önümüzdeki Sivasspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. :)

İşin saçma tarafı, Galatasaray'ın Manisaspor gibi bir takımdan 2 gol yemesi. 4-2 kazanmışız ama 2 gol yememiz kötü oldu. Bu arada serimizi sürdürüyoruz.

kasımpaşayı yendik büyük takımlara 1 farkla yenilmemiz kötü olmuştu :( BJK tüm maçlarını kaybederse budnan sonraki şampiyon olma ihtimalimiz var :D :D

Buca'yı alırken Sivas ve Fener'den intikam alacaz demiştik,belki de Fener'i şu anda şampiyonluktan ettik.

Buca,Karabük ve Kayseri beklentilerin çok üstünde çıktı menajerlere tebrikler 😎

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir