24 Eylül 2018 Pazartesi | Bugün TV'de Ne Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün Ne İzleyeceksiniz / İzlediniz?

• Ege'nin Hamsisi (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Sen Anlat Karadeniz (ATV)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    13

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
tv-kanal2-Ieth_cover.jpg

Bugün televizyon ekranında neler var?

İşte yayın akışı!

TRT 1 PRİME TİME KUŞAĞI
19.55 Ege'nin Hamsisi (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 10. Bölüm

TRT 1 GECE KUŞAĞI
23.45 Pinhan (Ev Sineması Kuşağı)

STAR TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Söz (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 52. Bölüm

STAR TV PRİME TİME KUŞAĞI
00.15 Avlu (Yerli Dizi - Tekrar)

ATV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Sen Anlat Karadeniz (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 22. Bölüm

ATV GECE KUŞAĞI
00.15 Büyük Budapeşte Oteli (Yabancı Sinema )

FOX TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Yasak Elma (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 15. Bölüm

FOX TV GECE KUŞAĞI
00.15 Bir Deli Rüzgar (Yerli Dizi - Tekrar)

KANAL D PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Koca Koca Yalanlar (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 7. Bölüm

KANAL D GECE KUŞAĞI
00.15 Çocuklar Duymasın (Yerli Dizi - Tekrar)

SHOW TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Çukur (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 35. Bölüm

SHOW TV PRİME TİME KUŞAĞI
00.15 Gülperi (Yerli Dizi - Tekrar)

TV8 PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Dangal (Yabancı Sinema)

TV8 GECE KUŞAĞI
00.15 Yemekteyiz (Yarışma Programı - Tekrar)

Yıllar sonra, zamanında her gün açtığım konumu açtım. "TV'de Ne Var?" konularını hazırlayıp açmayı özlemişim. :)

Kağıt işlerimden dolayı Tv izlemeyeceğim gibi. Haftada 2 en fazla 3 kere Tv'den dizi izlesem yeterli. Beynim yoruluyor uzun uzun diziler için saatlerce ekran başında kalınca:A

Son düzenleme:
Kağıt işlerimden dolayı Tv izlemeyeceğim gibi. Haftada 2 en fazla 3 kere Tv'den dizi izlesem yeterli. Beynim yoruluyor uzun uzun diziler için saatlerce ekran başında kalmak:A
İzlesen, en fazla maç izlerdin sanırım. Söz'ü ya da Çukur'u takip etmiyorsun zaten pek. :A

Vallahi bugün aklıma geldi, şu konuyu açayım dedim. Yeni sezon da başladı, lazım artık diye. Kalbim temiz vallahi. :A @Arslan Bey

Netten Söz'ü izleyeceğim, ee tabi FB - BJK derbisine bakacağız anlık. :D

Vallahi bugün aklıma geldi, şu konuyu açayım dedim. Yeni sezon da başladı, lazım artık diye. Kalbim temiz vallahi. :A @Arslan Bey

Netten Söz'ü izleyeceğim, ee tabi FB - BJK derbisine bakacağız anlık. :D
Benim dışımda istikrarlı bir şekilde bu konuyu açan kimse olmadı, kendimi övmek için söylemiyorum. :A

Kendi himayem altında konuydu, kimse de sormadı hani "açayım mı" diye. Bir baktım sonradan, farklı farklı kişiler açıyor. :A

Her neyse, bu konuda kimse istikrar sağlanamadı. Yine ara ara açan olur da, yine istikrarsız konu olarak devam eder. :A

Benim dışımda istikrarlı bir şekilde bu konuyu açan kimse olmadı, kendimi övmek için söylemiyorum. :A

Kendi himayem altında konuydu, kimse de sormadı hani "açayım mı" diye. Bir baktım sonradan, farklı farklı kişiler açıyor. :A

Her neyse, bu konuda kimse istikrar sağlanamadı. Yine ara ara açan olur da, yine istikrarsız konu olarak devam eder. :A
Olmadı mı? :ppp: Senden sonra aylarca ben açtım sürekli, bir yılı bile aşmıştır belki de. Sonradan Aserat aldı, o da baya devam ettirdi. :D

Özlemiştik “TV’de ne var?” konusunu. Yeni sezonla birlikte ilkini @Arslan Bey açmış oldu. Eline sağlık. :A

Maçı izliyorum. Daha sonra önce netten Çukur’a, ardından Söz’e bakarım. :A

Özlemiştik “TV’de ne var?” konusunu. Yeni sezonla birlikte ilkini @Arslan Bey açmış oldu. Eline sağlık. :A

Maçı izliyorum. Daha sonra önce netten Çukur’a, ardından Söz’e bakarım. :A
Eskiden "TV'de Ne Var?" konusunu istikrarlı bir şekilde aralıksız ben açardım. Araya üniversite girince, forumdan uzaklaşınca, ihmâl ettim. :D