'Şahin Tepesi'ne Yeni Oyuncular!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,516
Puanı
1,060
700x293186_ay_1.jpg

"Şahin Tepesi" dizisine 3 yeni oyuncu dahil oldu.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Hilal Saral'ın yönetmenliğini yapacağı,Melek Gençoğlu ve ekibinin senaryosunu kaleme alacağı,başrollerinde Zerrin Tekindor,Ebru Özkan,Aybüke Pusat ve Boran Kuzum'un yer aldığı "Şahin Tepesi" dizisinde rol alması için adı geçen 3 oyuncu diziye kesin olarak dahil oldu.

Dizye dahil olan oyuncular son olarak Kırgın Çieçekler'de rol alan Esra Derancıoğlu,son olarak Yeter dizisinde izlediğimiz Mustafa Mert Koç ve Kuyu dizisinden ayrılan Leyla Tanlar diziye dahil oldu.

esra-dermancioglu1.jpg

mustafa_mert_koc_kimdir_1515411283_2894.PNG

280101_660_320.jpg

Kaynak: Medyatava

Çocuk olmamış, diğer iki tercih gayet iyi. Medcezir tadında fazla germeden bomboş muhabbetlerin döndüğü bir dizi olur umarım, bekliyorum :D

Hilal Saral ekibi toplamış. Fatmagülde beraber çalışmıştı Esra ile. İyi bi iş olacak belli oldu. Ben erkek başrolü beğenmiyorum keşke o değişse. Aybuke iyide o sarı çocuk itici.s.s

Kanal hangisi acaba ya?
Şu anda Show için 2 dizi var. Bu dizi de Star TV'de olsun Çarşamba günü için. İki kanal da da 2 dizi olur.:bhr:

Esra Dermancıoğlu iyiymiş. Bu dizinin hazırlıkları da bayağı hızlandı bu gidişle Kasım'da yayına girer. TV8 falan alsa ne güzel olur. :A

Esra yeniden Hilal’le çalışacağına göre gerçekten kaliteli bir iş geliyor. Leyla Tanlar’da çok iyi bir takviye olmuş. Şu ana kadar diziye yapılan tek kötü takviye Mustafa Mert Koç oldu sanırım.