Yazın En Çok Çalınan Şarkısı Yalın'dan Geldi!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,060
images.jpeg

Yalın, son single'ı 'Sensiz Ben Ne Olayım' ile yazı zirvede kapattı. Şarkı, Radio Monitor verilerine göre, yaz boyu 80 ulusal ve yerel radyoda en çok çalınan şarkı oldu.

Temmuz ayında yayınlanan 'Sensiz Ben Ne Olayım' klibi ise şu anda 24 Milyon kez izlendi. Parça djital platformlarda en çok indirilen yerli şarkılar arasında zirvedeki yerini korudu.

Ben hep Manzara'ya denk geldim ama neyse.. :A
Manzara da çok çalıyordu Sensiz Ben Ne Olayım bayağı çaldı :D Kıpır kıpır bir yaz şarkısı, tebrikler Yalın. :bhr: @Çiğdem- @Maskeli Fedai

Sürekli araba kullandığım için radyoların nabzı benden sorulur. :A Bu da kanıtımız. :A Ulusal ve yerel radyolarda en çok Yalın çalmış. :D

https://www.kralmuzik.com.tr/top-listeler

Radyolar müziğin kalbidir, Yalın da her şarkısıyla halktan sevgi ve karşılık bulmayı başarıyor. :D

Manzara da çok çalıyordu Sensiz Ben Ne Olayım bayağı çaldı :D Kıpır kıpır bir yaz şarkısı, tebrikler Yalın. :bhr: @Çiğdem- @Maskeli Fedai

Sürekli araba kullandığım için radyoların nabzı benden sorulur. :A Bu da kanıtımız. :A Ulusal ve yerel radyolarda en çok Yalın çalmış. :D

Radyolar müziğin kalbidir, Yalın da her şarkısıyla halktan sevgi ve karşılık bulmayı başarıyor. :D

Ben de yarın tekrar başlıyorum mecbur trafik hiç sevmiyorum. :( :A

Ben hep Manzara'ya denk geldim ama neyse.. :A
Zirveden inmiyor kraalllllll görüldüğü üzere :A
Açıkcası ben bu şarkısını beğenemedim , konuda Maskeli Fedaide beğenemediğini ifade ediyordu :A :A :A

Ama ergenlerin pop müziğinin içine ederken böyle şarkılarıyla büyüdüğümüz isimlerin etki etmesi her zaman güzel :Z:Z:Z

Açıkcası ben bu şarkısını beğenemedim , konuda Maskeli Fedaide beğenemediğini ifade ediyordu :A :A :A

Ama ergenlerin pop müziğinin içine ederken böyle şarkılarıyla büyüdüğümüz isimlerin etki etmesi her zaman güzel :Z:Z:Z
Normal şartlarda bayılmazdım belki ama hem özel sevdiğimiz sanatçı, hem de radyo etkisi. :A

Yalın'ın kliplenip hit olmamış şarkısı yok, magazinin değil halkın sanatçısı kendisi. :Z Bu yaza da damgasını vurdu, başarılarının devamını dileriz. :A

Ben sevmedim bu şarkısını maalesef. Fazla yavan geldi. Kullansın ama radyolarda o kadar dinlenmiş dimi. :A
@Billy Kane in konuyu açış zamanlaması da manidar, resmen @Maskeli Fedai nin kafasını karıştırmaya çalışmış :A

Gülşen'den de Demet'e destek var, Yalın'a ortaklaşa kumpas kurma peşindesiniz demek. :A İkinizi de kınıyorum. :A

Normal şartlarda bayılmazdım belki ama hem özel sevdiğimiz sanatçı, hem de radyo etkisi. :A

Yalın'ın kliplenip hit olmamış şarkısı yok, magazinin değil halkın sanatçısı kendisi. :Z Bu yaza da damgasını vurdu, başarılarının devamını dileriz. :A
Albümünü çok beğendim genel olarak çok başarılı bir albüm keşke kliplere devam etseydi sonrasında gelen singleleri pek beğenemedim bu ve Hele Bir Başla :A :A :A

Albümü çok kolay çöpe attı şuna klip çekse daha iyiydi :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,263
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs